ZyXEL ZyWALL 110

Bescherming van je data kan op vele manieren, waarbij een goede firewall toch als een van de meest effectieve geldt. Met de ZYwall 110 van zyxel haal je voldoende bescherming in huis om jouw bedrijfsdata te beschermen tegen ongewenst bezoek.

ZyXELL ZyWALL 110 De ZyWALL 110 is het meest geschikt voor het kleinbedrijf. De firewall ondersteunt een maximum van vijfentwintig SSL- en/of honderd IP-SEC lopende vpn- verbindingen tegelijkertijd. Per lan-poort kun je een dmz aan de poort toewijzen om zo bepaald dataverkeer onder te brengen in een eigen zone. Zo creëer je geen gelegenheid waarin jouw netwerk veiligheidsrisico’s loopt.

Genoeg opties om je data veilig te stellen dus, maar hiervoor zal je wel eerst de firewall moeten configureren. Zodra je inlogt via je browser om de firewall te configureren, krijg je via een wizard de optie om snel een wan-verbinding of een vpn-verbinding op te zetten. De snelle configuratie is letterlijk in drie stappen gedaan en is geschikt wanneer je je netwerk standaard wilt beveiligen en snel aan de slag wilt gaan.

Uitgebreidere configuraties zijn ook mogelijk als je netwerk daar om vraagt. Met de ZyWALL 110 haal je een klein en handzame, maar vooral krachtige firewall in huis waarmee je zelf volledig de regie krijgt over wat er op je netwerk gebeurt. Eigenlijk is een dergelijk apparaat eerder noodzaak dan bijzaak tegenwoordig en de eigen veiligheid begint met de controle en verantwoordelijkheid nemen over het eigen netwerk. De ZyWALL 110 geeft je die controle tot op detail op een zeer gebruiksvriendelijke manier.

Prijs: € 460 (excl. btw)
Info: www.zyxel.nl

In het kort

+ Controle tot op detail
+ Snel te installeren en in gebruik te nemen
+ Veel opties om de firewall in elke situatie optimaal te gebruiken

MKB Proof 2013