Zyxel ZyWALL USG50

Zyxel heeft sinds kort een firewall voor organisaties tot zo'n twintig werkplekken in het assortiment, de USG 50, die van ons onlangs een MKB Proof award ontving. De USG 50 is een betaalbare, snelle firewall.

Met de USG 50 firewall kunnen mkb-bedrijven het interne netwerk beveiligen tegen aanvallen van buiten, zonder een it-manager en/of systeembeheerder in dienst te hebben. Het interne netwerk kan bestaan uit één tot ongeveer 25 werkplekken.

Naast het beveiligen van het interne netwerk, kunnen er ook standaard vijf vpn-tunnels worden opgezet naar de USG 50. Deze vpn-tunnels kunnen worden opgezet tussen twee bedrijven, maar ook vanaf een thuiswerkplek waar een IPSec-client op geïnstalleerd is.

Naast IPSec-clients ondersteunt de USG 50 ook standaard twee (uitbreidbaar tot vijf) ssl-tunnels waarmee je zonder software-client toegang kunt verlenen aan het interne netwerk. Verder is er voor de USG 50 een anti-virus en IDP-licentie en een contentfilter-licentie, waarmee de USG 50 de meest veelzijdige bescherming biedt voor kleinzakelijk gebruik.

Prijs: € 350,-

Info: www.zyxel.nl