Samsung Galaxy A7 nokvol tech voor fotografie

Nieuw: Samsung Galaxy A7

Jeroen van Onselen
De Samsung Galaxy A7 is de nieuwe aanwinst voor de Galaxy A-familie.

Samsung heeft vannacht de release van zijn telefoon bekendgemaakt.

Met zijn krachtige, driedubbele camera, slanke ontwerp en vele mogelijkheden is de Samsung Galaxy A7 de ultieme smartphone die verder kijkt.

De Samsung Galaxy A7 is vanaf oktober verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw en goud. De verkoopadviesprijs bedraagt € 349,-.

Samsung Galaxy A7 verrast met driedubbele camera

De Galaxy A7 heeft een driedubbele camera en een 8 MP 120⁰ Ultra Wide Lens. De Galaxy heeft daarmee dezelfde kijkhoek als het menselijk oog.

Verder heeft de Galaxy een 24 MP Lens, 5 MP Depth Lens en Live Focus om de scherptediepte te controleren.  Daarmee kan de gebruiker portretten schieten met altijd de juiste hoeveelheid bokeh.

Goed foto's maken in het donker met de Samsung Galaxy A7

De 24 MP Lens van de Samsung Galaxy A7 laat automatisch meer licht binnen door bij weinig licht vier pixels te combineren tot één pixel. De Samsung Galaxy A7 haalt daarmee het beste uit elke scène. Samsungs intelligente Scene Optimizer herkent onderwerpen en past kleur, contrast en helderheid automatisch aan. Aan de voorkant zit een 24 MP camera met LED-flash voor selfies. Je kunt selfies nemen met een bokeh-effect met Selfie Focus en studioverlichting imiteren met Pro Lighting Mode. Of een persoonlijke touch toevoegen met AR Emoji of filters.

Display Samsung Galaxy A7

Het  Super AMOLED-display meet 6 inch en bevat Infinity Display voor een betere kijkervaring. Films, video’s en series worden nog beter met Dolby Atmos-geluid. Verder heeft de Galaxy A7 een premium ontwerp van glas en een vingerafdruklezer aan de zijkant voor een ideale handligging.

Meer weten over smartphones met meerdere camera's?

De toevoeging van meerdere camera's is een trend die dit jaar definitief werd ingezet door Huawei. Ook de nieuwe (nog uit te komen) Nokia heeft meerdere camera's.

 

afbeelding van Jeroen van Onselen

Jeroen van Onselen | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jeroen