Nieuw: Samsung Galaxy S23 Ultra

Redactie WINMAG Pro

De Samsung Galaxy S23 Ultra is de nieuwste toevoeging aan de Galaxy S-serie en biedt een ongekende state-of-the-art-mogelijkheden in een duurzaam en stijlvol design. Ervaar een soepele kijkervaring, veel opslag en krachtige prestaties dankzij nóg meer werkgeheugen. Het toestel wordt vanaf de chips beveiligd, wat belangrijk is voor mobile devices die zakelijk gebruikt worden.

De Samsung Galaxy S23 Ultra heeft een hypermodern uiterlijk, met fraaie scherpe hoeken en is deels vervaardigd uit gerecycled plastic dat uit de oceanen is gehaald. Zowel de voor- als achterkant zijn gemaakt van Gorilla Glass 8. Het toestel is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: Phantom Black, Cream, Green en Lavender. Het 6,8 inch scherm betreft een QHD+ Dynamic AMOLED-display met 120 Hz verversingssnelheid. Of je nu moet videobellen met collega’s, online perspresentaties bijwoont of gewoon graag mooie foto’s wil maken, films streamt of games speelt, dit toestel biedt alles en meer. 

Samsung

Fotograferen en filmen

De Samsung Galaxy S23 Ultra is niet alleen stijlvol en duurzaam, maar beschikt ook over geavanceerde camera’s. Het toestel heeft vier camera's aan de achterzijde en een hoogwaardige selfie-camera aan de voorzijde. Opvallend aan de S23 Ultra is de verbeterde autofocus, razendsnel en, belangrijker, zeer nauwkeurig. De hoofdcamera heeft 200 megapixels en is een mid-groothoeklens. Verder is er een ultragroothoeklens en twee telelenzen waarmee je respectievelijk drie en tien keer kunt inzoomen. Er is ook digitale zoom tot wel honderd keer, hierbij is het echter belangrijk rekening te houden met kwaliteitsverlies door het digitale zoomen. 

De verbeterde selfie-camera aan de voorzijde is voorzien van Nightography features, waarmee je de mooiste zelfportretten maakt, zelfs in het donker. Met geavanceerde digitale functies zoals de AI Image Enhancer lukt het je om de mooiste beelden te maken. Deze tool helpt je foto’s nog nét dat beetje extra kleur, scherpte en contrast te geven. 

Krachtige prestaties en sterke beveiliging

Van supersnel apps openen tot video’s kijken, om alle geavanceerde processen vloeiend te laten verlopen, moet de smartphone een behoorlijke rekenkracht kunnen aanspreken. Het toestel beschikt dan ook over een tweede generatie Snapdragon 8 processor met 8 of 12 GB werkgeheugen. De processor is tien procent sneller dan de eerste versie en is tevens dertig procent efficiënter. 

Het toestel draait op Android 13. Deze versie van het besturingssysteem is niet alleen razendsnel maar ook optimaal beveiligd. Met Samsung Knox is de telefoon vanaf de chips beveiligd, waardoor je erop kunt vertrouwen dat jouw data en privacy altijd beschermd zijn. Samsung garandeert 5 jaar aan security updates en in het dedicated dashboard kun je zelf bijhouden wat er speelt. Controleer of apps niet stiekem gebruik willen maken van je microfoon en camera en/of toegang hebben tot je contacten. Op deze manier hou jij je zaken altijd op orde.

De Samsung S23 Ultra wordt standaard geleverd met een opslagcapaciteit van 256 GB. Voor normaal tot intensief gebruik is dit meestal meer dan genoeg. Maar als je al je bedrijfspresentaties wilt opslaan of offline series wilt streamen, kun je ook kiezen voor 512 GB of 1 TB opslag.

Creatieve vrijheid met de S Pen

Het topmodel, de S23 Ultra, wordt geleverd met een ingebouwde S Pen. Deze pen is verborgen in het toestel en kan eenvoudig worden opgeroepen door aan de onderkant van de telefoon te drukken. De S Pen ligt comfortabel in de hand en biedt uitgebreide mogelijkheden, zoals snel notities maken, belangrijke notities selecteren en snelle bewerkingen doen in je foto's. Als je ook een Galaxy tablet hebt, kun je de S Pen eenvoudig op beide apparaten gebruiken. De pen kan ook worden gebruikt om vloeiend tussen apps te switchen.

Altijd aan

Met een 5.000 mAh batterij kun je de hele dag bereikbaar zijn voor zakelijke spoedjes vanover de hele wereld. Heb je na een lange werkdag nog voldoende batterij om te genieten van de vele functies van de S23 Ultra, waaronder fotograferen, filmen, streamen, gamen en (video)bellen. Mocht de batterij onverhoopt toch leeg raken, dan zorgt de 45W snellader ervoor dat je binnen twintig minuten weer volledig opgeladen bent. De telefoon kan ook draadloos worden opgeladen, dit duurt wat langer met een capaciteit van 15W.

Conclusie

Samenvattend is de Samsung Galaxy S23 Ultra ontworpen met oog voor duurzaamheid, biedt het een fraaie kijkervaring en beschikt het over geavanceerde foto- en videomogelijkheden. Het toestel is razendsnel én veilig, waardoor je er veel plezier van hebt in zakelijk én privé gebruik. 

Prijs: vanaf 1.399,-

  

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie