Nieuwe AirPods verschijnen waarschijnlijk in lente

Jordi Smit
De nieuwste versie van de AirPods van Apple komt waarschijnlijk al deze lente uit. De draadloze oordoppen krijgen meer grip, zodat deze beter in de oren van gebruikers liggen.

Verbeterde bastonen AirPods

De AirPods bieden naar verluidt verbeterde bastonen. Ook komen ze in het zwart beschikbaar, schrijft MySmartPrice op basis van eigen bronnen. Op dit moment zijn ze alleen in het wit verkrijgbaar. De nieuwe AirPods worden volgens geruchten voorzien van gezondheidsfuncties, zoals een hartslagmeter. De accu zou even lang meegaan als die van de eerste versie.

Nauwelijks verschil huidige AirPods

Uiterlijk zou de nieuwe versie nauwelijks verschillen van de huidige AirPods. Wel zouden ze voorzien zijn van een nieuwe griplaag, waardoor de doppen beter moeten blijven hangen. Toen de originele AirPods uitkwamen, was een veelgehoorde angst dat ze uit oren zouden vallen.

LEES OOK: Dé beste Apple MacBook voor ieder budget

Airpower

Apple werkt daarnaast al sinds 2017 aan de AirPower, een oplaadmat om een iPhone, Apple Watch en AirPods mee op te laden. De mat is al enkele keren uitgesteld wegens vermeende productieproblemen. Volgens MySmartPrice verschijnt de AirPower komende lente. Tegelijkertijd moet een nieuw oplaaddoosje op de markt komen waarmee AirPods draadloos geladen kunnen worden.

afbeelding van Jordi Smit
Door: Jordi Smit

Jordi Smit | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jordi