Nieuwe innovatieve documentoplossing bespaart jaarlijks honderden uren

Redactie WINMAG Pro

Introductie DocuFlow: Nederlandse cloudoplossing voor documentautomatisering 

Documizers heeft onlangs haar nieuwe innovatieve dienst voor documentautomatisering DocuFlow geïntroduceerd. De meeste bestaande klanten zoals bijvoorbeeld de KNVB, FNV, Schipper accountants en Dille & Kamille zijn inmiddels naar tevredenheid over op deze betaalbare online documentoplossing van Nederlandse makelij. DocuFlow bespaart het gemiddelde bedrijf of organisatie niet alleen honderden uren aan werk en dus heel veel tijd en geld, maar voorkomt ook fouten en zorgt voor een professionele & uniforme werkwijze. 

DocuFlow is een cloudoplossing voor alles wat met documenten en e-mails te maken heeft. Het pakket biedt een geavanceerde document- en e-mailgenerator, procesautomatisering en integratie van het ICT-landschap. De applicatie neemt documenthandelingen over zoals het opstellen en versturen van offertes. Hierdoor vinden de werkzaamheden – vaak honderden of duizenden e-mails en documenten per dag – voortaan geautomatiseerd plaats zonder tik-, click- en zoekwerk, zonder dat de klant er maar naar hoeft om te kijken. 

Efficiency-boost 

Het automatiseren van handmatig werk en administratieve processen vinden we inmiddels heel normaal. Organisaties steken veel energie in het digitaliseren en automatiseren van bijvoorbeeld HR-, logistieke en financiële processen. Toch worden document- en e-mailprocessen vaak vergeten bij automatiseren. Terwijl ook die processen bestaan uit een reeks repeterende administratieve handelingen. Denk aan het genereren, opslaan, versturen, (digitaal) ondertekenen en archiveren van documenten als offertes, contracten, rapporten of mailings. Het laten uitvoeren van deze processen door software in plaats van medewerkers zorgt voor een enorme efficiency-boost. 

Kwaliteit

Via de besparingscalculator van Documizers kunnen geïnteresseerde bedrijven of organisaties zelf berekenen wat ze kunt besparen. Andere voordelen van het nieuwe DocuFlow zijn standaardisatie middels een uniforme werkwijze, professionaliteit, kwaliteit, het voorkomen van fouten, inzicht in documentstromen en het centrale beheer van sjablonen, processen & documenten.

Toegankelijk

Documizers uit Houten is een middelgrote, groeiende onderneming die al ruim 20 jaar ervaring heeft met documentautomatisering. Het bedrijf heeft klant- en teamtevredenheid hoog in het vaandel en is de enige Nederlandse documentautomatiseerder. Dat maakt Documizers makkelijk bereikbaar en toegankelijk; in eigen taal en cultuur en tijdens Nederlandse kantooruren. DocuFlow wordt overigens ook geleverd in andere talen dan het Nederlands. 

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie