Trump blijft wel zijn eigen Twitter account gebruiken

Donald Trump doet verplicht afstand van zijn eigen telefoon

Redactie WINMAG Pro
Voordat Donald Trump werd ingezworen als 45ste president van de Verenigde Staten, heeft hij afscheid moeten nemen van zijn eigen, vertrouwde smartphone. Hij heeft nu een nieuwe telefoon gekregen die voldoet aan de strenge eisen van de Secret Service.
Om te garanderen dat hackers geen geheime informatie over de V.S. in handen krijgen door mee te luisteren met de telefoon van Trump, heeft de kersverse president een nieuwe smartphone gekregen van de Secret Service. Deze telefoon, waarvan het model onbekend is, beschikt over de beste beveiliging en encryptie die de Secret Service tot zijn beschikking heeft. Ook heeft hij een nieuw telefoonnummer gekregen dat maar bij enkele mensen bekend is.
Twitter

Lees ook: iPhones van Amerikaanse bodem? Trump ziet het gebeuren

Trump op Twitter

Tijdens de race om het presidentschap heeft Donald Trump vaak zijn mening gedeeld via Twitter. Ondanks dat Trump sinds vrijdag toegang heeft tot de twitteraccount van 'De President van de Verenigde Staten' (@POTUS) heeft hij laten weten geen afstand te doen van zijn persoonlijke account. Trump heeft laten weten dat hij wel heeft overwogen zijn persoonlijke account te stoppen, maar besloot dit niet te doen vanwege het groot aantal volgers en de vijandigheid van de pers.

Alle tweets die Obama heeft geplaatst op de twitteraccount van 'De President van de Verenigde Staten' zijn bewaard en verplaatst naar het nieuwe account @POTUS44.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie