In het kort: D-Link DCS-2530L

Redactie WINMAG Pro
Het installeren van een netwerk aan camera’s kun je zo ingewikkeld maken als je zelf wilt. Ben je echter op zoek naar een simpel device om wel een grote oppervlakte in de gaten te houden, dan is de panoramische camera van D-Link iets voor jou.

De DCS-2530L is een klein device met voet om overal in huis of op kantoor te kunnen plaatsen. De camera geeft je een 180-graden zicht over de ruimte die je ermee in de gaten houdt. Dat doe je met de mydlink Lite-app, waarmee je vanaf je notebook, tablet of smartphone beeld vanaf de camera ontvangt. Handig is dat je aan één account meerdere camera’s kunt hangen en dus meerdere ruimtes vanuit de app in de gaten kunt houden.

Aan de voorkant bevindt zich een instelbare beeld- en geluidsensor die geluid vanaf een bepaald volume registreert waarna de camera zichzelf activeert. Vervolgens bekijk je het beeld met een resolutie van 1080p. Eventueel kun je instellen om push-meldingen of e-mail te ontvangen bij het registreren van beweging of geluid.

Zowel overdag als ‘s nachts werkt de camera goed, want het device is voorzien van infrarood LED’s om ook bij geen of weinig licht zijn werk te kunnen doen. Tot aan vijf meter dieptezicht wordt zo vastgelegd. Beeld kan ook vastgelegd worden op een MicroSDkaart die je in de camera kunt plaatsen.

Prijs: € 185,95
Info: dlink.com

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie