Elektronica en gadgets in de aanbieding op Amazon.de

Primeur Nederland: koopjesdeal voor gadgets en elektronica op Prime Day Amazon.de

Redactie WINMAG Pro
Op zoek naar een koopjesdeal of aanbieding voor je elektronica en gadgets? Dan is Prime Day van Amazon.de iets voor jou.

Prime Day is op 16 en 17 juli. Het is de eerste keer dat Amazon.de site de Nederlandstalige tak in de aanbieding gooit.

Exclusieve koopjes en deals

Prime-leden in Nederland hebben anderhalve dag, van 12.00 uur op 16 juli tot 24.00 uur op 17 juli, exclusieve toegang tot duizenden aanbiedingen. Ze kunnen shoppen in een groot aantal productcategorieën, zoals elektronica, smartphones en tablets, doe-het-zelfartikelen, smart home, speelgoed, mode, sport en nog veel meer. Iedereen kan meedoen! Meld je aan of neem een gratis 30-dagen proefabonnement op amazon.de/primeday en je profiteer direct van Prime Day.

Vanaf vandaag al aanbiedingen

Leden kunnen elke dag in de aanloop naar Prime Day al hun voordeel doen met diverse exclusieve aanbiedingen en kortingen. Dat begint vandaag al:

  • Amazon-merken – Profiteer van de laagste prijzen van het jaar voor producten uit de private label-collecties van Amazon, met onder meer tot 20% korting op AmazonBasics items.
  • DVD’s en Blu-Ray – Bespaar tot 50% op populaire films en tv-series op DVD en Blu-Ray.
  • Twitch Prime – Leden hebben nu toegang tot honderden uren gratis gameplezier; Twitch Prime geeft tot en met 18 juli dagelijks een gratis PC-spel weg, met titels als Pillars of Eternity en Brutal Legend. Leden ontvangen ook exclusieve in-game-loot voor Warframe en PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS.

4 tips om geen enkele deal te missen

Als de dood dat je een deal van je favoriete gadet mist? Volg dan deze 4 tips op van Amazon.de:

  • Volg de deal – Met de Amazon App ben je er als eerste bij. De Amazon App van Amazon.de is met de handige alerts de makkelijkste manier om die unieke, kortlopende Lightning Deals thuis of onderweg te bekijken, te volgen en te scoren.
  • Prime Day Sneak Peek op de Amazon App – Klik van 9 tot en met 15 juli op de Prime Day-banner in de Amazon App voor een voorproefje van enkele producten die op Prime Day in de aanbieding komen.
  • Vind de deals die jou interesseren – Zoek deals op basis van meer dan 40 populaire categorieën. Van style & fashion tot en met  elektronica, koken, reizen en meer.
  • Shoppen waar je wilt – Download de Amazon App en bekijk de alle Prime Day-deals zodra ze verschijnen – waar je ook bent.
Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie