NTT DATA transformeert de toekomst van de digitale werkplek met Generative AI en Copilot voor Microsoft 365

Redactie WINMAG Pro

NTT DATA, een toonaangevende aanbieder van IT-technologie en diensten, heeft een portfolio opgesteld voor Copilot voor Microsoft 365. Copilot is een AI-gestuurde productiviteitstool en orkestratiemotor ontworpen om deep learning-technieken en geavanceerde mogelijkheden van LLM's zoals OpenAI's GPT-4 te gebruiken. NTT DATA en Microsoft werken samen aan het vinden van nieuwe manieren die organisaties helpen, denk aan het verbeteren van Customer- en Employee Experience door de revolutionaire manier waarop organisaties AI toepassen. 

Microsoft erkent NTT DATA als een vertrouwde adviseur en solutions partner. NTT DATA helpt organisaties met het automatiseren van taken en creëren van content, wat de productiviteit verhoogt en kosten verlaagt. Het nieuw gecreëerde aanbod markeert de evolutie van de relatie van NTT DATA met Microsoft, waarbij diensten en ondersteuning op het Microsoft-portfolio worden geleverd aan ondernemingen wereldwijd. 

NTT DATA helpt organisaties om het volledige potentieel van alledaagse AI te benutten. Het verbetert niet alleen de interne samenwerking maar maximaliseert ook de employee experience en productiviteit op moderne werkplekken. Dit kan gedaan worden op de volgend manieren:  

  • Advisory Workshop van drie weken - om ondernemingen het potentieel van generatieve AI in het bedrijf te laten begrijpen. Tijdens de workshop worden onder andere de gereedheid en maturiteit voor Copilot voor Microsoft 365 geëvalueerd. Verder doet NTT aanbevelingen om de werknemersproductiviteit te bevorderen door de integratie in de bestaande Microsoft-omgeving. De deliverables omvatten een rapport over de gereedheid van de organisatie, use cases en persona's, pilotplanning, een stappenplan en aanbevelingen.  
  • Cloud Voice Readiness Assessment Workshop - een beoordeling van processen om de mogelijkheden van generative AI te begrijpen. Bijvoorbeeld bel- en vergaderoplossingen die Copilot voor Microsoft 365 te bieden heeft, worden gedemonstreerd om bedrijfsresultaten te verbeteren. De workshop omvat onder andere demonstraties van use cases en scenario's om op maat gemaakte aanbevelingen te geven.   
  • Managed EX - support services voor Copilot in Microsoft Teams. Een ‘Essentials’ service biedt NTT DATA-specialisten die samen met eigen IT-experts van de klant werken waardoor bedrijven controle over hun eigen bedrijfsmiddelen houden. Een ‘Premium’ service-optie geeft toegang tot proactieve monitoring, full-service management en SLA-ondersteunde operationele efficiëntie.

Marv Mouchawar, Executive Vice President, Global Innovation Headquarters bij NTT DATA Group Corporation: “We zijn trots op het versterken van onze relatie met Microsoft en om een van de eerste partners te zijn die een portfolio opstellen voor Copilot voor Microsoft 365. Dit is een krachtige AI-tool waarmee we klanten helpen het volledige potentieel van generatieve AI-technologieën te benutten. De samenwerking sluit perfect aan bij onze toewijding voor innovatieve oplossingen. We helpen klanten graag tijdens hun volledige traject, van advies tot aan het beheren van hun Microsoft, inclusief Copilot. Zo ontketenen we een geheel nieuwe manier van werken en een golf van productiviteitsgroei, om samen met bedrijven de volgende generatie AI kracht bij te zetten.” 

“NTT DATA's wereldwijde aanwezigheid wordt ondersteund door hun geïntegreerde oplossingenportfolio, robuuste netwerkplatform en voortdurende technologische innovatie”, zegt Uriel Roothstain, Senior Director, Field and Partner Marketing bij Microsoft. “NTT DATA heeft een sterke reputatie in het helpen van klanten om waarde te halen uit hun Microsoft 365-investeringen met hun op maat gemaakte service mogelijkheden. We kijken uit naar de voortzetting van onze samenwerking om nieuwe klantenscenario's mogelijk te maken met de innovatieve mogelijkheden van Copilot voor Microsoft 365.” 

NTT DATA is een Microsoft Global System Integrator Partner. De nieuwe integratie bouwt voort op NTT DATA's voortdurende samenwerking met Microsoft. Het bedrijf wordt al jaren erkend als Solution Partner op het gebied van Infrastructure, Digital Workplace, Security, Data, AI, en Digital & Application Innovation. NTT DATA heeft al meer dan twintig wereldwijde Microsoft partner awards in de afgelopen tien jaar verworven. Als Azure Expert Managed Services Provider (MSP) stimuleert NTT DATA cloud transformatie terwijl het klanten de hoogste beveiligingsniveaus garandeert als Microsoft Security MSP en lid van de Microsoft Intelligent Security Association (MISA). Dit initiatief maakt ook deel uit van de uitgebreide, wereldwijde GenAI-strategie die erop gericht is om het leveringsmodel van het bedrijf te verbeteren en klanten te helpen GenAI te integreren in hun waardeketens in alle bedrijfstakken. 

Meer informatie over NTT DATA en Microsoft365 Copilot-diensten is te vinden op Microsoft Appsource.

 

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie