NTT genoemd als belangrijke speler

Redactie WINMAG Pro

NTT Ltd., een toonaangevende wereldwijde IT-leverancier van infrastructuur en diensten, is genoemd als belangrijke speler in de IDC MarketScape: Worldwide Managed IoT Connectivity Services 2023 Vendor Assessment.
 

De IDC MarketScape evalueerde zeventien serviceproviders en hield daarbij onder andere rekening met kwaliteiten als wereldwijde beschikbaarheid, bedrijfsgroei, innovatie en dienstverlening.

"Bij NTT versnellen we voortdurend onze IoT-mogelijkheden om aan de vraag van klanten te voldoen, gebruikerservaringen te verbeteren en bij te dragen aan een meer verbonden toekomst voor iedereen", zegt Devin Yaung, Senior Vice President, Group Enterprise IoT Products and Services bij NTT Ltd. "Door het IDC MarketScape-rapport genoemd worden als een belangrijke speler voor wereldwijd beheerde IoT-connectiviteitsdiensten is een belangrijke erkenning voor ons. We geloven dat het onze sterke capaciteiten, kennis en jarenlange ervaring in de IoT-ruimte weerspiegelt. Het benadrukt ook onze voortdurende toewijding om best-in-class IoT-diensten te leveren aan onze klanten."

NTT is een toonaangevende leverancier van Managed IoT-diensten en -oplossingen die organisaties helpen realtime inzichten te krijgen uit hun gegevens aan de rand van netwerken.

Het bedrijf levert een uitgebreide set wereldwijde mogelijkheden, ondersteund door Private 5G-netwerkconnectiviteit, evenals een Sustainability as a Services-praktijk. NTT's klanten met beheerde IoT-connectiviteit profiteren ook van het uitgebreide partnernetwerk, waaronder bedrijven zoals Cisco die inspelen op en beantwoorden aan de behoeften van ondernemingen.

 

Lees hier ook:

paraDIGMA groep breidt uit naar België

Whag Verified Link App Launches to Protect Consumers from Online Scams

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie