Nu beschikbaar: Microsoft's Surface Pro 8, Surface Go 3 LTE, Surface Pro X Wifi en de Adaptive Kit

Redactie WINMAG Pro
Sinds afgelopen woensdag zijn de Surface Pro 8, Surface Go 3 LTE, Surface Go 3 Matzwart, Surface Pro X Wifi en de Adaptive Kit beschikbaar in Nederland!

Hieronder een kleine opfrisser met de speficicaties van de Surface devices:

  • Surface Pro 8 brengt een compleet vernieuwd herontwerp van de krachtigste Surface Pro met 13-inch beeldscherm van hoge resolutie en tot 120Hz vernieuwingsfrequentie. Vanaf €1.179,- is de Surface Pro 8 voorzien van 11e generatie Intel® Core™-processors, met twee Thunderbolt-ports. De nieuwe Type-cover past perfect bij de Surface Slim Pen 2, met ingebouwde opslag en draadloze oplader.
  • Surface Go 3 LTE is de meest gangbare Surface 2-in-1 met touchscreen. Deze maakt gebruik van hetzelfde Surface Go-ontwerp, maar heeft meer vermogen. Vanaf € 779,- heeft deze nieuwe generatie in de Surface Go-productlijn snellere Intel® Core™-processors, een batterij die de hele dag meegaat en een ingebouwde Microsoft-beveiliging. Het device is multifunctioneel en gaat van tablet naar laptop en is ook geoptimaliseerd voor de digitale pen en touch. Naast de Go 3 LTE versie, is vanaf vandaag ook de Surface Go 3 Matzwart vanaf €599,- verkrijgbaar.
  • Surface Pro X Wifi is al een tijdje op de markt, maar wordt nu toegankelijk gemaakt voor een breder publiek met de Wi-Fi-only optie voor slechts €949,-. De Surface Pro X Wifi is de dunste, ultramobiele Surface Pro en is ideaal voor mensen die flexibiliteit en mobiliteit in een apparaat zoeken. Het heeft ook meer native app-ondersteuning en X64-emulatie die het hele Windows-ecosysteem tot leven brengt.

Ook deze nieuwe accessoire is vanaf 12 januari in Nederland beschikbaar:  

  • Surface Adaptive Kit helpt gebruikers hun Surface in te stellen op eigen behoeften. Deze tool kan door iedereen worden gebruikt die de Surface wil aanpassen, maar is bijzonder handig voor slechtzienden, blinden en/of mensen met beperkingen. De prijs is €15,99.
afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie