Out now: WINMAG Pro 4.2017

Redactie WINMAG Pro
WINMAG Pro 4.2017 is nu verkrijgbaar. Deze editie staat weer vol van de reviews, achtergronden, gastexperts en meer. Zo hebben we ondermeer een uitgebreid interview met Rick Sulman, CEO van UC-leverancier Speakup, hebben we een special over IT-security en gaan we in op de opkomst van edge networks.

Interview: Rick Sulman, CEO Speakup

Vanuit Enschede is Speakup sinds 2003 de specialist in innovatieve telecommunicatieoplossingen en biedt het bedrijf een compleet pakket aan diensten voor de zakelijke markt. Wat wij van CEO Rick Sulman willen weten is: hoe zorg je ervoor dat je met jouw producten en diensten voorop blijft lopen? En hoe groot is de dreiging van bijvoorbeeld een Google en Microsoft? Kortom: wat kunnen en mogen we verwachten van Speakup?

Digitale transformatie van de Telegraaf Media Groep

Verandering van IT-omgeving is nooit makkelijk, helemaal niet wanneer de organisatie zo groot is als de Telegraaf Media Groep (TMG). Toch is het ze gelukt om samen met Pro Warehouse de IT-omgeving volledig te moderniseren. Wiebe Woudstra, Interim Manager bij TMG, vertelt over de transformatie.

Review: Jabra Evolve 75

Active Noise Cancelling (ANC) was tot voor kort vooral weggelegd voor headphones voor consumenten. Raar, want de technologie leent zich uitstekend voor zakelijke omgevingen, iets wat
Jabra ook doorheeft. Met de Evolve 75 introduceren zij een draadloze zakelijke headset in de succesvolle Evolve-serie met deze technologie in een pakket met nog veel meer functionaliteiten.

Tools, tips en trends voor de digitale revolutie

Aan digitalisatie ontkomt geen enkele ondernemer. Dat is maar goed ook wil je meekomen in de stroom der moderne volkeren. Op alle vlakken helpt de techniek je snel en effectief verder. Uit een enorm aanbod koos onze redactie enkele opvallende en succesvolle tools, tips en trends om jouw bedrijf verder te helpen.

Werken bij Google, IBM of Facebook: zo optimaliseren zij de werkomgeving

Niet alleen kleinere bedrijven en startups schermen met een zo gelukkig, efficiënt en divers mogelijke werkvloer, juist de grote techbedrijven communiceren vol trots over beleid dat werken bij hun onderneming zo aangenaam en uitdagend moet maken. Hoe doen ze dat? We nemen een kijkje bij enkele grote spelers en hun beleid.

En verder…

Zoals elke editie bespreken we weer een veelvoud aan apparatuur en software, laten gastexperts hun licht schijnen over issues die spelen in de markt en lees je het laatste nieuws op het gebied van soft- en hardware, security, document solutions, unified communications en storage. Zo bespreken een NAS van Synology en een 2-in-1 notebook van Toshiba, hebben we uitgebreide reviews van twee LG-monitoren en een achtergrondstuk over de geschiedenis van het printen en scannen.

Nieuwschierig geworden? Neem dan een abonnement, bestel eerder verschenen edities hier of koop het magazine in de winkel.

WINMAG Pro online

Uiteraard zijn we ook volop online te vinden! Voeg onze feed toe aan je RSS-reader en bezoek ons op Facebook, Twitter, Google+ en LinkedIn.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie