OKI lanceert de Pro8432WT, ontworpen voor printshops en textieldrukwerk

Redactie WINMAG Pro
OKI's Pro8432WT white tonerprinter voor transfermedia heeft een baanbrekende update gekregen, namelijk het schakelen tussen witte en zwarte toners. Printshops kunnen hierdoor hun aanbod uitbreiden met een zwarte transferdruk op lichte textiel en andere materialen.

De Pro8432WT is in 2017 voor het eerst uitgebracht als de veelzijdige A3-printer met voordelige white tonertechnologie. Hiermee konden printshops met een licht en compact apparaat kleding en andere producten bedrukken.

Pro8432WT

De omschakelfunctie naar zwarte toner is beschikbaar als upgrade voor nieuwe en bestaande Pro8432WT-klanten. Om toegang te krijgen tot deze nieuwe functie, hoeven klanten alleen de specifieke zwarte toner en drum voor de Pro8432WT aan te schaffen. Het ICC-profiel en aangepaste mediabestand is te downloaden van de lokale OKI-website.

Dankzij het compacte ontwerp is van de Pro8432WT de kleinste digitale A3-printer. Ideaal voor drukkerijen, printshops en creatieve bedrijven die omzetkansen willen benutten door hoogwaardige decoraties af te drukken op alles, van kleding tot trofeeën en reclameborden. Met de nieuwe Switchable Toner-technologie kan de Pro8432WT afdrukken met witte of zwarte toner op donkere of lichte achtergronden op een groot aantal verschillende transfermedia.

LEES OOK: De printer: het vergeten kind binnen IT-security

Bovendien zorgt het gebruik van zwarte toner in vergelijking met samengesteld zwart (combinatie van cyaan, magenta en geel) ervoor dat echt zwart kan worden geproduceerd voor creatieve designs op lichte materialen.   

De Pro8432WT is de kleinste A3 witte tonerprinter op de markt, die de bekroonde digitale LED-technologie van OKI combineert met zijn unieke tonermogelijkheden, met een krachtige dekking en levendige kleuren. De superieure afdrukkwaliteit en uitvoer met hoge resolutie zorgen ervoor dat zelfs lijnen en kleine lettertypen scherp en helder worden weergegeven.

'De Pro8432WT is sinds de introductie in 2017 een snel en voordelig alternatief voor direct afdrukken op kleding. Het doel van dit innovatieve apparaat was om klanten nieuwe inkomstenbronnen te bieden via snelle, hoogwaardige transferprints met witte tonermogelijkheden in omgevingen waar ruimte een belangrijke rol speelt. Door de toevoeging van zwarte toner aan de afdrukmogelijkheden van de Pro8432WT kunnen eindgebruikers hun inkomstenbronnen nu nog verder uitbreiden zonder te investeren in een extra apparaat', vertelt Shun Mochizuki, Senior Marketing Manager bij OKI Europe Ltd.


Pro8432WT | Specificaties

  • Kleurensnelheid: tot 35 ppm (A4), transparantie 10 ppm (A4)
  • Resolutie: 1.200 x 600 dpi
  • Processorsnelheid: 800 MHz
  • Papierinvoer: MPT 100 vel; eerste lade 300 vel
  • Geheugen: Standaard RAM: 256 MB; Maximum RAM: 768 MB Optionele SDHC-geheugenkaart: 16 GB
  • Netwerk: 10/100/1000 Base Ethernet, optioneel draadloos LAN
  • Gewicht: 37 kg
  • Afmetingen (HxBxD) 360 x 449 x 552 mm
  • Max. papiergewicht: lade 220 g/m², MPT 256 g/m²
  • Capaciteit tonercartridge (cyaan, magenta, geel/wit/zwart): 10.000/4.500/8.500 pagina's
afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie