Omniboost breidt uit naar Scandinavië met Strawberry-partnerschapsalliantie

Redactie WINMAG Pro

Omniboost, de toonaangevende aanbieder van data-integratie, automatisering en managementoplossingen voor de horeca, is een samenwerking aangegaan met Strawberry (voorheen Nordic Choice Hotels). Deze strategische alliantie lanceert Omniboost's uitbreiding naar Scandinavië en is een belangrijke mijlpaal in haar missie om zakelijke klanten te voorzien van geavanceerde datamanagementmogelijkheden.

Omniboost en Strawberry bundelen krachten voor geavanceerde datamanagementoplossingen in de horeca

Omniboost's kernpropositie bestaat uit het naadloos integreren van gegevens uit meerdere bronnen om hotels tijd te besparen, complexiteit te verminderen, data intelligence te stimuleren, compliance te verbeteren en bedrijfsstrategieën te versterken. Om dit te bereiken zal Omniboost verschillende tools integreren op basis van de specifieke behoeften van de grootschalige, internationale hotelketen Strawberry. Deze tools omvatten boekhouding, intra-company debiteuren en reconciliatie van betalingen. In de samenwerking is ook technologievoorziening voor e-facturatie, integratie van huishoudelijke toepassingen en on-site onboarding inbegrepen. Bovendien is het creëren, leveren en onderhouden van een data lake en data warehousing onderdeel van de alliantie.

Uitbreiding naar Scandinavië versterkt Omniboost's positie binnen Europa en benadrukt haar vermogen om grootzakelijke klanten op schaal te bedienen.

Met deze samenwerking breidt Omniboost haar diensten uit naar Scandinavië en versterkt het haar positie binnen Europa, naast de aanhoudende activiteit in de VS en EMEA-regio's. De breedte en omvang van deze samenwerking onderstreept de bereidheid en het vermogen van Omniboost om grootzakelijke klanten op schaal te bedienen.

"Ik ben enthousiast over deze samenwerking met Strawberry en wij als team vinden het geweldig om zo'n grootschalige integratie te leveren die verschillende diensten en rollouts omvat. Dit bewijst onze toewijding om horecatechnologie makkelijk te maken en automatisering te creëren die tijd en creativiteit teruggeeft aan mensen zodat grote problemen opgelost kunnen worden." - Kees Zorge, Oprichter, Omniboost.

"We zijn enthousiast over de samenwerking met Omniboost voor verschillende data-integraties. Data zijn essentieel voor de exploitatie en het beheer van onze hotels. De naadloze integratie en automatisering van data in onze hotels biedt de real-time toegang die we nodig hebben om de efficiëntie te verhogen, activiteiten te stroomlijnen en bruikbare inzichten te creëren." Kari Anna Fiskvik, Vice President Technology bij Strawberry.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie