OnePlus 6T 6 november in Nederland te koop

Jeroen van Onselen
OnePlus bevestigt de Nederlandse tech-pers dat de OnePlus 6T op dinsdag 6 november te koop is in Nederland.

Eerder maakte het Chineze smartphonemerk bekend dat een week eerder de wereldwijde lancering in Amerika is.

OnePlus 6T 6 november om 10.00 uur te koop

De OnePlus 6T zal op dinsdag 6 november om 10.00 uur bij ons in het land te koop zijn, slechts een week na het ‘Unlock Your Speed’ lanceringsevenement in New York. De OnePlus 6T combineert vakmanschap en design met een krachtige, geavanceerde technologie zoals Screen Unlock.

Livestream lancering OnePlus 6T

Veel opwinding voor de OnePlus 6T: de kaartjes voor het ‘Unlock Your Speed’ lanceringsevenement in New York verkopen snel! Voor diegenen die er niet bij kunnen zijn, is er een livestream.

Lancering OnePlus 6T wordt community-evenement

Centraal tijdens dit introductie-evenement staat de wereldwijde OnePlus-community die blijft meebouwen en richting geeft aan het merk. OnePlus viert samen met hen de aankondiging van de OnePlus 6T door het grootste community-evenement in de geschiedenis van het bedrijf te organiseren.

Dit is wat we al weten...

In aanloop naar de lancering heeft het bedrijf, al dan niet bewust, al behoorlijk wat informatie naar buiten laten komen over de komende OnePlus 6T. Zo werd op 1 oktober bekend dat OnePlus een nieuw kantoor in Amsterdam opende. Het is voor het eerst dat bedrijf zich vestigt met een stenen gebouw in Nederland. De smartphonefabrikant zegt met deze stap zich te focussen op  de verdere ontwikkeling van OnePlus op de Nederlandse markt.

OnePlus verkocht in 22 dagen maarliefst 1 miljoen stuks van de voorganger van de komende OnePlus 6T, de OnePlus 6. Uit een recent marktonderzoek van Counterpoint research blijkt dat OnePlus zich nu op de vierde plek bevindt in de top vijf premium smartphone OEM’s in West-Europa.

Rond die tijd lekte een Mysmartpice de prijzen van de nieuwe OnePlus 6T voor de Europese markt.

Wat opviel is dat de OnePlus 6T geen dedicated 3.5mm headphone jack heeft. Opvallend, omdat OnePlus relatief kort geleden nog opmerkte de jack niet te overeenkomstig de wensen van de gebruiker. Eigenljik zijn dat dezelfde bewoordingen dat het bedrijf gebruikt over het community-event binnenkort in New York. Mysmartprice wist begin oktober al te melden dat er een USB Type-C to 3.5mm headphone jack adapter te koop zal zijn voor maar €8,95/ Dat is goedkoop, zo niet de goedkoopste headphone adaptes van deze kwaliteit.

afbeelding van Jeroen van Onselen

Jeroen van Onselen | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jeroen