Online special: alles over IT en ondernemen in 2018

Redactie WINMAG Pro
De afgelopen maanden stonden in het teken van groei op bijna alle vlakke vlakken. De BV Nederland draaide steeds hogere omzetcijfers en deze optimistische lijn willen we ook in 2018 vasthouden. De redactie van WINMAG Pro en Baaz magazine hebben samen een special samengesteld met achtergronden, gastexperts, reviews en opinies op het gebied van IT en ondernemen. Deze special lees je hier.

In de special tref je ondermeer de volgende onderwerpen aan:

Nieuwe privacywet: dit moet je als eerste doen

Vanaf 25 mei 2018 geldt er een nieuwe wet op het gebied van Privacy, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Ondernemers, groot en klein, moeten aan de AVG voldoen.

De kracht van process mining

Process Mining is misschien wel een van de buzzwords van het moment. Vele organisaties hebben het weten te gebruiken om te groeien of hun processen te stroomlijnen. Maar wat is het precies, en wat zijn nu de voordelen in de praktijk?

De ZZP’er in 2018

Het vorige kabinet-Rutte bleef een nieuwe wet rondom ZZP’ers voor zich uit schuiven, maar met het nieuwe kabinet komt daar verandering in. Dit verandert er voor zelfstandige ondernemers.

Apple in de zakelijke markt

Langzaamaan verandert de rol van de IT-afdeling binnen organisaties. En daarin is een rol weggelegd voor Apple-devices op de werkvloer die de mogelijkheid bieden helemaal met die evolutie mee te gaan.

Cloud computing: hier gaat het heen

Hoewel de cloud het stigma van ‘slechts een buzzword’ al een lange tijd is ontstegen, is het einde van de cloud mogelijk al in zicht. Tenminste, als we de benodigde technologie om brede adoptie van augmented reality en virtual reality in acht nemen.

Lees de special hieronder. Liever een fysieke editie? Ga hierheen en selecteer 'Eindejaarsspecial'!

 
afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie