Onthullingsdatum Samsung Galaxy Note 10 bekend

Jordi Smit
De onthulling van de Samsung Galaxy Note 10 vindt op 7 augustus plaats. Dat maakt de techgigant bekend op zijn eigen social media.

Aankondiging Galaxy Note 10

Hoewel Samsung de Galaxy Note 10 niet bij naam noemt, valt te verwachten dat de telefoon aan bod komt tijdens het event. Het merk presenteert zijn nieuwe Note-toestellen namelijk vaker in of rond augustus en dat zal dit jaar hoogstwaarschijnlijk niet anders zijn. Tevens is in het Twitter-bericht een korte animatie met een stylus te zien. Eerdere Note-toestellen hadden een dergelijk pennetje om mee te schrijven of tekenen.

Geruchten specificaties

Een aantal specificaties rondom de telefoon zijn inmiddels bekendgemaakt dan wel geven bronnen informatie weg. Het grootste model krijgt naar verwachting vier camera's op de achterkant. De kleinere versies zullen volgens bronnen uit drie lenzen bestaan. Daarnaast heeft het toestel geen fysieke toetsen meer.

LEES OOK: Samsung Galaxy A80 in goud, wit en zwart

Varianten Galaxy Note 10

De Galaxy Note 10 krijgt twee varianten met verschillende schermgroottes. Het grootste Galaxy Note 10-toestel moet 6,75 inch groot worden. Bovendien zal er een speciaal model op de markt komen met ondersteuning voor snellere 5G-netwerken. De prijzen van de modellen maakt Samsung later bekend.

afbeelding van Jordi Smit
Door: Jordi Smit

Jordi Smit | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jordi