OPPO Reno10 Pro wint de ‘Consumer Smartphone 2023-2024 Award’ van EISA

Redactie WINMAG Pro

OPPO heeft de EISA Award voor ‘Consumer Smartphone 2023-2024’ ontvangen voor de OPPO Reno10 Pro, die onlangs in Nederland is geïntroduceerd. Deze onderscheiding wordt jaarlijks uitgereikt door de Expert Imaging and Sound Association (EISA), een coalitie van 59 van de meest gerenommeerde consumentenelektronicapublicaties ter wereld. 

Bingo Liu, President van OPPO Europe

“We zijn ontzettend blij met deze EISA-prijs voor de OPPO Reno10 Pro, één van de nieuwste producten die we op de Europese markt hebben gebracht. Het voor het vierde jaar op rij winnen van de prestigieuze EISA-prijs toont onze toewijding aan het creëren van apparaten die perfect voldoen aan de eisen van de consument. De OPPO Reno10 Pro heeft het iconische ontwerp en de uitstekende beeldmogelijkheden van de Reno-serie geërfd en is ontwikkeld om de ervaring van portretfotografie naar een hoger niveau te tillen. Het is een eer om erkend te worden voor onze inspanningen om gebruikers van onze smartphones in staat te stellen elk gekoesterd moment te benutten met innovatie.” 

Paul Miller, voorzitter van EISA

“Met zijn gebogen OLED-scherm dat ververst met 120 Hz, zorgt de OPPO Reno10 Pro voor oogverblindende, levendige en vloeiende beelden. Onder de motorkap zit een Snapdragon 778G-processor en een royale 12 GB aan RAM, wat zorgt voor verbluffende prestaties die de meest veeleisende apps en games aankunnen. Hij beschikt over een batterij van 4600 mAh die binnen enkele minuten volledig kan worden opgeladen via OPPO's 80 W snellader. De Reno10 Pro maakt ook indruk met zijn drievoudige camerasysteem: een 50 MP hoofdcamera met optische beeldstabilisatie, plus 32 MP telefoto- en 8 MP ultrawide lensopties, die in elke situatie verbluffende foto's en video's maken. OPPO heeft hier de ultieme consumentensmartphone geleverd die schoonheid, snelheid en veelzijdigheid combineert.” 

De OPPO Reno10 Pro is het nieuwste lid van de Portrait Expert-familie en staat hiermee garant voor het leveren van een geweldige portretopname-ervaring. Hiermee verstevigt het zijn positie als de ideale smartphone voor consumenten die in elke situatie portretten willen maken. 

Over EISA

EISA, de grootste onafhankelijke groep van specialisten op het gebied van multimediatechnologie ter wereld, biedt een onderscheidend, wereldwijd perspectief op de consumentenelektronica-industrie. De beste, onpartijdige aanbevelingen voor de aankoop van consumententechnologie worden al bijna 40 jaar ondersteund door de EISA Awards. De EISA Awards worden elk jaar gekozen door Expert Groups uit 59 toppublicaties en websites op het gebied van fotografie, home theatre-video, home theatre-audio, hifi, in-car en mobiele elektronica in 28 verschillende landen. De deskundigengroepen werken samen onder auspiciën van EISA en zijn autonoom maar coöperatief.

Over Oppo

OPPO is een wereldwijd toonaangevend merk voor smartphones en slimme apparaten. Sinds de lancering van OPPO’s eerste mobiele telefoon – “Smiley Face” – in 2008, is het bedrijf voortdurend op zoek naar het perfecte evenwicht tussen innovatieve technologie en uitmuntend design. Vandaag biedt OPPO een breed gamma slimme apparaten aan, met de baanbrekende Find- en Reno-smartphones voorop. OPPO is actief in meer dan 60 landen en regio’s, met meer dan 40.000 medewerkers die zich inzetten om OPPO-gebruikers over de hele wereld de beste gebruikerservaring te bieden. Volg voor meer informatie en updates de website, Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn en YouTube van OPPO Nederland.

 

Lees hier ook:

https://www.winmagpro.nl/security-operations-solutions-van-fortinet-reduceren-detectie-en-responstijd-van-drie-weken-tot-een

https://www.winmagpro.nl/mkb-proof-awards-2021-jortt

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie