Oracle ontsluit de kracht van op Arm gebaseerde processoren voor slechts één cent per core-uur, breidt hiermee ecosysteem uit en versnelt app-ontwikkeling

Redactie WINMAG Pro
Om klanten en developers te laten profiteren van Arm®-technologie, biedt Oracle tools, oplossingen en ondersteuning om op Arm gebaseerde applicatie-development te stimuleren. Oracle heeft vandaag ook aangekondigd dat zijn eerste op Arm gebaseerde computeraanbod, OCI Ampere A1 Compute, beschikbaar is op Oracle Cloud Infrastructure (OCI).

Klanten kunnen vanaf nu cloud-native en algemene workloads uitvoeren op Arm-instances met aanzienlijke voordelen op het gebied van prijs-prestatieverhouding. Oracle is de enige grote cloudprovider die Arm-rekeninstanties aanbiedt voor slechts één cent per core-uur, de laagste kosten per core in de branche, met flexibele VM-afmetingen van 1 tot 80 OCPU's en 1 tot 64 GB geheugen per core of als een bare-metal-service met 160 cores en 1TB geheugen. Klanten kunnen nu voor Arm geoptimaliseerde applicaties implementeren op containers, bare metal-servers en virtual machines in de publieke cloud van Oracle of Dedicated Region Cloud @ Customer.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie