Orange Cyberdefense stelt Dennis de Geus aan als nieuwe CEO voor Orange Cyberdefense Nederland

Redactie WINMAG Pro
Dennis de Geus is per 1 maart aangesteld als Chief Executive Officer bij Orange Cyberdefense Nederland.

Zijn uitgebreide kennis van de cyberbeveiligingsindustrie en leiderschapservaring bij Capgemini, KPMG, HP, KPN en PwC maakt hem tot de perfecte kandidaat voor de positie. Hij zal het team van Quentin Toussaint, Executive Vice President voor West-Europa, versterken en sturing  geven aan het gedreven team van 170 experts bij de Nederlandse entiteit van de wereldwijde speler in cybersecurity.

Met de komst van Dennis de Geus zet Orange Cyberdefense de koers in om verder te groeien. “Orange Cyberdefense heeft de ambitie, ruimte en het fundament om de positie van marktleider binnen een paar jaar te realiseren. Cybersecurity is een groeimarkt die zich snel ontwikkelt en continue investering vereist”, deelt hij met het team. Met een focus op de kwaliteit van het team en de interne motivatie op persoonlijk vlak, wil hij het team in staat stellen de beste oplossing voor de klant neer te zetten.

“Orange Cyberdefense gaat om het creëren van kansen voor organisaties. We gaan nieuwe vraagstukken van de klant tegenkomen en duidelijk maken wat cybersecurity hierin kan gaan bijdragen. Deze focus zal onze getalenteerde bestaande en toekomstige medewerkers in staat stellen om innovatief onze cyberdiensten te positioneren”, aldus Dennis de Geus.

Dennis woont in de buurt van Rotterdam, is in zijn vrije tijd fanatiek met reizen, enthousiast motorrijder en een echt familiemens met 2 dochters.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie