Over DIGIFOTO Pro magazine

DIGIFOTO Pro is een magazine over alles wat raakt aan digitale fotografie. Het heeft een duidelijk afgebakende doelgroep van gevorderde hobbyisten en semi-professionals. Iedere editie staat vol reviews, interviews, workshops en inspirerende portfolio's.

DIGIFOTO Pro zag in 2007 het levenslicht. In een korte tijd heeft het magazine een enome ontwikkeling doorgemaakt en is het uitgegroeid tot een volwassen en toonaangevende speler op de markt van fotografiemagazines. Het heeft een kritisch, hoger opgeleide achterban van enthousiaste, gevorderde amateurfotografen en semi-professionals die zeer geinteresseerd zijn in alles wat raakt aan fotografie.

Magazine

Het magazine kenmerkt zich door diepgravende features, interviews, waardevolle workshops en gedegen, onafhankelijke testen en prachtige portfolio's. Altijd met zoveel mogelijk interactie met de lezer en alles geschreven met de zeer kritische en gevorderde doelgroep in het achterhoofd.

DIGIFOTOPro.nl

Recentelijk is de website digifotopro.nl volledig vernieuwd en is het een modern, zeer interactief en goed bezocht platform voor fotografieliefhebbers. Hier is onder andere het meest recente nieuws op het gebied van fotografie te vinden, reviews van de nieuwste producten, exposure, interviews en veel meer. Naast het vele fotomateriaal maakt filmmateriaal ook onderdeel uit van de site. De redactie houdt de website continu up-to-date zodat bezoekers altijd iets nieuws te zien en te lezen hebben. Ook is DIGIFOTO Pro actief op Facebook, Twitter, Flickr (13.000+ members), Delicious en YouTube. Daarnaast is er een hechte samenwerking met het fotografieforum& Dutchphotozone, Birdpix,Nederpix en Digireflex.

De bezoekcijfers zitten in de lift. Dit is mede te verklaren door het hoge aantal interactieve mogelijkheden zoals fotowedstrijden, reactiemogelijkheden en de lezersgallery. De combinatie van een fotografiemagazine met een actuele, zeer complete en volwaardige website is in de Benelux een unicum.

DIGIFOTO Pro magazine
http://www.digifotopro.nl
Nederland
Zuid-Holland
2289 BD
Delftweg 147
info@digifotopro.nl
+31 (0)15 7600 760
+31 (0)15 7600 700
52.0229794
4.3481255

Description

elke editie vol camera’s, objectieven, interviews, exposure, talent, software en meer!