Out now: Baaz powered by WINMAG Pro 3.2022

Redactie WINMAG Pro

De derde editie van 2022 is nu uit! Het magazine staat bol van de adviezen, interviews en achtergronden voor ondernemers en IT-professionals. Sla 'm open, abonneer of lees digitaal.

Benieuwd naar de meest recente ontwikkelingen in IT-gebieden als storage, netwerk, security, telecom en hardware? Navigeer naar read.clipboardmedia.nl en ontvang het magazine (84 pagina’s) viermaal per jaar, of werp een blik op dit overzicht en lees ‘Baaz powered by WINMAG Pro’ digitaal. Editie naar keuze nabestellen? Doe je hier.

Over de editie

De afgelopen 2,5 jaar lijken te zijn voorbijgevlogen. Ondanks dat alle sportlocaties, scholen en kantoren weer open zijn en de meeste feestjes weer door mogen gaan, is er enorm veel veranderd binnen het bedrijfsleven. En iedereen merkt het. De meeste bedrijven hebben gekozen voor een hybride manier van werken toe te passen en uit verschillende onderzoeken blijkt dat werknemers dit graag zo willen houden. 

Het is duidelijk: het 'nieuwe normaal' in het werkgebied zal hoogstwaarschijnlijk het 'normaal' worden. Maar hoe anticiperen bedrijven hierop? In deze editie van Baaz powered by WINMAG Pro bespreken we de voordelen, aandachtspunten en ingewikkelde situaties die verschillende bedrijven hebben ondervonden tijdens de overgang naar hybride werken. Zijn er bedrijven die overstappen op andere methodes? Of komen er nieuwe leveranciers in het spel?

Dit is hét moment om te reflecteren. Hét moment om te leren van bedrijven die de hardste klappen incasseerden, of bedrijven die er juist vlekkeloos doorheen kwamen. En hét moment om te verdiepen in ICT. Daarbij ondersteunt Baaz powered by WINMAG Pro. 

Werp een blik op de onderstaande artikelen voor een indruk van de editie.

 

Neem even een momentje voor jezelf

Je kennis ontwikkelen en ontspannen tegelijkertijd, wie wil dat nou niet. In elke editie zetten we daarom een reeks aanraders voor jou op een rij.

out now, Magazine, Baaz powered by WINMAG Pro, WINMAG Pro, Baaz powered by WINMAG Pro 3.2022

De sleutel voor een veilige én gebruiksvriendelijke hybride werkplek: betrek medewerkers

Al jaren staat een veilige en wendbare werkplek op de agenda van organisaties. Toch hadden veel bedrijven in het voorjaar van 2020 grote problemen om alle medewerkers thuis te voorzien van een fijne en veilige werkplek. Het was een wake-up call dat veel IT-omgevingen hier nog niet klaar voor waren. Ook de traditionele manier van beveiligen – een firewall en VPN – voldeed niet langer meer. Nu hybride werken een blijvertje is, komt het realiseren van een betrouwbare, veilige én flexibele ICT-omgeving meer en meer in de belangstelling te staan. Hoe pak je dit aan? We spreken met Dennis Pieterse, Chief Information Security Officer bij Conclusion Enablement.

out now, Magazine, Baaz powered by WINMAG Pro, WINMAG Pro, Baaz powered by WINMAG Pro 3.2022

HP kondigt nieuwe oplossingen aan voor succesvol hybride werken

HP kondigt de nieuwe ZBook mobiele workstations aan: de HP ZBook Studio G9 en HP ZBook Fury G9, twee nieuwe Z-monitoren, een nieuwe Thunderbolt G4 Dock en tools om de productiviteit voor datawetenschappers te verbeteren. De nieuwste Z by HP biedt meer kracht en prestaties, naadloze samenwerking en de mogelijkheid om zonder enige belemmeringen te werken. Daarnaast biedt HP nu ook HP Anyware aan, de oplossing voor digitale werkplekken die IT-teams kunnen gebruiken om bedrijfsgegevens veilig te stellen en werknemers productief te houden, waar ze ook het beste werken.

out now, Magazine, Baaz powered by WINMAG Pro, WINMAG Pro, Baaz powered by WINMAG Pro 3.2022
Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie