Out now: MKB Proof 2019

Redactie WINMAG Pro
Krapte op de arbeidsmarkt, verhoogde kantoorhuurprijzen en de Brexit zijn veelgenoemde redenen voor het verlangzamen van de groei van het MKB in 2019. Het aantal nieuwe bedrijven mag dan wel verminderen, maar de ongekende energie, het authentieke doorzettingsvermogen en de constante drang naar groei niet. Het MKB leeft, digitaliseert en zoekt naar vernieuwing.

Niet iedere ondernemer is overstag, maar technologie – neem hardware en software – wordt steeds vaker op eenzelfde voetstuk geplaatst als mankracht, marketing, sales en dergelijke corebusiness. Dat is logisch. Het aanbod groeit en nieuwe generaties betreden de arbeidsmarkt. Een marketingconsult of accountant zal niet vervangen worden door een juiste analysetool of boekhoudprogramma, maar meer ruimte overhebben voor denkwerk. Een prachtig ERP-systeem zal de logistieke medewerker niet van zijn baan beroven, maar ondersteunen.  

De vraag wordt herkend, het MKB zet technologie in, maar een groeiende vraag resulteert in een groeiend aanbod. WINMAG Pro en Baaz komen tegemoet bij het maken van een keuze tussen legio producten en diensten – producten en diensten met vergelijkbare functies, zij het op vlakken als netwerk, storage, communicatie (UC), software of security, producten en diensten die een MKB Proof Award 2019 toebedeeld krijgen.  

VOLG CATEGORIE MKB PROOF 2019 OM DE TOPDIENSTEN EN -PRODUCTEN VAN 2019 ONLINE TERUG TE VINDEN.

Over MKB Proof

MKB Proof fungeert sinds zijn oprichting als kompas voor het MKB, zowel voor IT’ers als voor bedrijven die het zonder IT-afdeling moeten doen. MKB Proof is voor beïnvloeders en beslissers een baken van advies en hulp als het gaat om vaak kostbare investeringen op het gebied van informatietechnologie. Alle producten en diensten in MKB Proof zijn ‘100% approved’ door de deskundige redacties van ‘moedermagazines’ WINMAG Pro (business-IT) en Baaz (management en ondernemerschap).

Zij oordelen en selecteren op basis van kwaliteit, prijs/prestatieverhouding, duurzaamheid, functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Dat is absoluut noodzakelijk. Investeringen dienen zich tegenwoordig (snel) terug te verdienen, anders zijn ze het niet waard of worden ze uitgesteld. Maar voor de gemiddelde MKB’er zijn alle technologische ontwikkelingen nauwelijks meer te overzien. Voor hen is het van belang dat oplossingen gewoon werken, doen wat ze beloven, innovatie en een hogere efficiency mogelijk maken. Dat is in het huidige economische klimaat geen luxe, maar noodzaak om te overleven.

MKB Proof 2019 ontvangen? Het blad is hier na te bestellen.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie