Out now: WINMAG Pro 1.2016

Redactie WINMAG Pro
De eerste editie van WINMAG Pro 2016 is een feit. Dit nummer staat weer bol van de reviews, interviews, achtergrondartikelen en gastexperts!

Hands-on: HP Elite x3
Dat Windows 10 iets zou gaan betekenen voor de werkplek stond natuurlijk al vast. Het Windowsecosysteem is immers vergroeid met de zakelijke markt. ‘Hoe’ was echter de vraag, met een besturingssysteem dat eenzelfde kernel deelt op zowel
de desktop als mobiele devices. HP heeft een antwoord: de Elite x3.

Jouw backup in de cloud
Het maken van een backup is essentieel voor je onderneming. Doordat feitelijk elke organisatie met datamigratie te maken heeft, is het van belang om na te denken over opslagmogelijkheden. Niet alleen voor de zekerheid, ook voor herstel. En de backup van data gaat weleens fout. Diverse diensten hebben een gebruiksvriendelijke interface waar geen gecompliceerde kennis en servers voor nodig zijn.

Gastexpert: Virtual reality reikt verder dan de huiskamer
Virtual reality is an sich misschien niet nieuw, 2016 wordt wel het jaar dat het doorbreekt bij het grote publiek. En dat heeft mogelijk grote gevolgen.

Voor al jouw communicatie de juiste tool
Op kantoor communiceer je veel. Je belt met klanten, beantwoordt e-mails en reageert op collega's via interne communicatie. Het is dan ook niet vreemd dat er veel tools zijn uitgevonden om het communiceren gemakkelijker te maken. Maar welke hebben nu echt nut?

Review: Synology RT1900ac
Een opvallende move van Synology: het uitbrengen van een eigen router, de RT1900ac. Toch is het niet helemaal gek. Het Taiwanese bedrijf heeft met haar nassen al jarenlange ervaring op netwerkgebied, dus is een uitbreiding van haar portfolio met een nieuw netwerkproduct stiekem best logisch.

Interview: Tom Garrison, Intel
Hoewel Intel bekendstaat als chipfabrikant, doet het bedrijf meer, veel meer. Wij gingen in Londen in gesprek met Tom Garrison, Vice President en General Manager voor de Business Client Platforms bij Intel.

En verder
In de nieuwe WINMAG Pro kom je natuurlijk nog veel meer tegen. In nummer 1 van 2016 blikken we terug de ontwikkelingen op het gebied van zakelijke IT, bekijken we de trends op het gebied van cybersecurity en nog veel meer. Nieuwsgierig? Neem dan een abonnement op WINMAG Pro, bestel hem online of koop hem in de winkel!

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie