Out now: WINMAG Pro 2.2016

Redactie WINMAG Pro
De tweede editie van WINMAG Pro 2016 is een feit. Dit nummer staat weer bol van de reviews, interviews, achtergrondartikelen en gastexperts!

Hands-on: ZyXEL USG20-VPN
We gingen aan de slag met de ZyXEL USG20-VPN, een veelzijdige VPN-firewall met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Homecomputers: een reis door de tijd
Van notebooks en desktop-pc’s tot smartphonesen tablets; we kunnen echt niet meer zonder al die devices. Hoe anders was dat veertig jaar geleden! Een computer voor thuis? Ben je gek geworden?

Wel of niet een specialist inhuren voor jouw bedrijf? Wij wijzen je de weg!
Is de IT-specialist de juiste hulp voor jouw bedrijf? En waarom? De keus is enorm groot, dus we brengen een paar belangrijke spelers voor het voetlicht. Wat adviseren zij?

Review: Sony VPL-VW520ES
Presenteren op klassieke wijze met een projector, maar wel in 4K!

Achtergrond: jouw opslag, jouw keuze
Wanneer je kiest voor een bepaald type opslag, zit je hier meestal voor langere tijd aan vast. Dit is logisch; opslag maakt immers deel uit van een groter plaatje en is essentieel binnen elke organisatiestructuur. De manier van werken in combinatie met eisen en wensen bepalen welk type opslag geschikt is voor jou.

Draadloos presenteren met WePresent
Streamen gaat tegenwoordig verder dan enkel muziek en film. we gingen in gesprek met Dick de Vaal, oprichter van WePresent die draadloze presentatieoplossingen maakt voor de zakelijke markt.


En verder
In de nieuwe WINMAG Pro kom je natuurlijk nog veel meer tegen. In nummer 2 van 2016 bespreken we met Speakup hoe zij omgaan met security, bekijken we de trends op het gebied van IoT en security en nog veel meer. Nieuwsgierig? Neem dan een abonnement op WINMAG Pro, bestel hem online of koop hem in de winkel!

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie