Reviews, achtergronden en interviews over zakelijke IT

Out now: WINMAG Pro 2.2018

Marc Boersma
WINMAG Pro 2.2018 is nu verkrijgbaar. Zoals je van ons gewend bent, staat deze editie weer vol met reviews, achtergronden, gastexperts en meer. Zo besteden we uitvoerig aandacht aan Unified Communications, IP-bewakingscamera’s en hebben we artikelen waarin we licht schijnen op IPv6 en Virtual Reality (VR). Natuurlijk reviewen natuurlijk ook een veelvoud aan interessante hard- en software, zoals de Samsung S9 en de Synology Rackstaton RS3618XS.

SOS: Jong Digitaal en technisch talent gezocht!

Het mag en kan geen verrassing heten: het bedrijfsleven schreeuwt om vers talent dat het liefst per direct aan de slag kan binnen de ICT-sector en techniek in het algemeen. Als we sommige media moeten geloven lijkt dat een onmogelijke missie, maar is dat wel zo? Want er gloort behoorlijk wat hoop aan de einder.

Zes redenen om IPv6 te omarmen

Er zijn veel voordelen om IPv6 te gebruiken en te stoppen met IPv4. Zijn we soms vergeten wat de voordelen zijn? We noemen zes redenen om IPv6 een dikke knuffel te geven.

Zo maak je VR geschikt voor het bedrijfsleven

De tijd dat VR een niche is, lijkt voorbij. Dat laat het bedrijf Virtual Dutch Men in het oosten van het land zien. Een showcase, met tips van de meester: Bart Kok.

Grip houden op alle communicatie binnen jouw organisatie

Steeds meer bedrijven kiezen voor Unified Communications (UC) en dat betekent een nieuwe manier van werken en communiceren. Waarom kiezen bedrijven voor zo’n oplossing en wat zijn de verwachte voordelen van een UC-oplossing?

Cloudtelefonie heeft de toekomst

Hosted telefonie is in opmars. We zien steeds meer bedrijven die hun oude analoge telefooncentrale inruilen voor een moderne variant die volledig draait in de cloud. Waarom zou je overstappen naar cloudtelefonie en wat zijn de verwachte voordelen?

3CX biedt het meest complete UC-systeem

3CX, maker van een VoIP-telefoonsysteem op basis van open standaarden met unified communications-functies, heeft versie 15.5 van zijn softwarematige IP-telefooncentrale gelanceerd. Wat zijn de belangrijkste vernieuwingen?

Een Rolls Royce onder de netwerksoftware

Wat heeft een netwerk engineer bij een multinational in Den Haag, een kippenboer in Barneveld en een systeembeheerder van een doorsneebedrijf op een industrieterrein in Purmerend met elkaar gemeen? Ze gebruiken allemaal Paessler.

Synology Rackstaton RS3618XS

Synology heeft met de RS3618xs een NAS op de markt gezet die geknipt is voor grote, groeiende bedrijven die een virtualisatie-oplossing zoeken.

Keep an eye on your business

Bij zowel bedrijven als consumenten zijn IP-camera’s vandaag de dag enorm populair. Ze zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. Wat is een IP-camera precies en wat zijn belangrijke criteria als je tot aanschaf wilt overgaan?

En verder…

Zoals elke editie bespreken we weer een veelvoud aan apparatuur en software, laten gastexperts hun licht schijnen over issues die spelen in de markt en lees je het laatste nieuws op het gebied van soft- en hardware, security, document solutions, unified communications en storage.

Nieuwschierig geworden? Neem dan een abonnement, bestel eerder verschenen edities hier of koop het magazine in de winkel. 

WINMAG Pro online

Uiteraard zijn we ook volop online te vinden! Voeg onze feed toe aan je RSS-reader en bezoek ons op Facebook, Twitter, Google+ en LinkedIn.

afbeelding van Marc Boersma
Door: Marc Boersma

Marc Boersma | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Marc