Interviews, gastexperts, reviews en hands-on's, je vindt het in de nieuwe editie van ons magazine!

Out now: WINMAG Pro 3.2016

Redactie WINMAG Pro
De derde editie van WINMAG Pro in 2016 is een feit. Dit nummer staat weer bol van de reviews, interviews, achtergrondartikelen en gastexperts!

Interview: Rob Idink

Sinds 1 november 2015 is Hewlett-Packard officieel gesplitst in twee aparte bedrijven: Hewlett Packard Enterprise en HP Inc. Genoeg reden voor ons om een bezoek te brengen aan topman Rob Idink van HP Inc..

Voorbij de standaardbrowser

Google Chrome, Mozilla Firefox en Internet Explorer zijn de meest gebruikte browsers ter wereld. Zonde, want er zijn genoeg alternatieven die zaken of anders aanpakken, of net zulke prettige all-rounders zijn als 'de grote drie'. Wij bespreken ze.

Het succesrecept van IF This Than That

IFTTT biedt talloze mogelijkheden. Voor ondernemers en consumenten. Koppel simpelweg een trigger en een actie – de ingrediënten - aan elkaar en je hebt letterlijk het succesrecept voor slimme oplossingen. Eenvoudiger kun je het bijna niet meer krijgen…

Meldplicht datalekken: 5 vragen en antwoorden voor organisaties

De meldplicht kan grote gevolgen hebben voor organisaties, maar helaas is er nog vrij veel onduidelijk over de meldplicht. Wij beantwoorden vijf vragen over de meldplicht.

Een draadloze geschiedenis

Nog niet eens zo heel lang geleden belden, internetten, keken we tv en deden we bijna alle zaken waar elektronische apparatuur voor nodig was, met een kluwen aan draden, stekkers en kabels. Een
geschiedenislesje zo snel als het moderne internet.

Boordevol previews en reviews

Zoals elke editie bespreken we weer een veelvoud aan apparatuur. Zo gingen we aan de slag met de Shuttle XPC Cube Barebone SZ170R8, voelden we de Synology DiskStation 916+-nas aan de tand en legden we het 3CX Phone System Professional-systeem het vuur aan de schenen.

Meer WINMAG Pro?

Geïnteresseerd in deze of oudere edities? Neem dan een abonnement op WINMAG Pro, bestel hem online of koop hem in de winkel! Uiteraard zijn we ook volop online te vinden! Bezoek ons op Facebook, Twitter, Google+ en LinkedIn

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie