Out now: WINMAG Pro 4.2015

Redactie WINMAG Pro
De vierde editie van WINMAG Pro 2015 is een feit. Deze keer gaan we diep in op beveiliging in de security-special, maar deze editie staat ook weer bol van de reviews, interviews, achtergrondartikelen en gastexperts!

Security-special

Beveiliging is één van de meest besproken onderwerpen op dit moment. Wie zijn wij om dit volledig te negeren? In de vierde editie van WINMAG Pro 2015 kijken we naar elk aspect van security, waaronder voor opslag, het Internet of Things, het internet en open source-software. Daarnaast nemen we een kijkje bij Norman Data Defense Systems/AVG Business en Informer Software om te zien hoe zij dit aanpakken, vertellen we je wat je kunt doen als je gehackt bent, kijken we naar de ontwikkeling van encryptie en kun je nog veel meer lezen over beveiliging.

'Papieren facturen scannen is echt iets van het verleden'

Steeds meer ondernemers mogen dan de voordelen van de cloud inzien, er zijn er verrassend veel die hun boekhouding nog ouderwets bijhouden met een Excelsheet of een lokaal draaiend boekhoudprogramma. Remco Frühauf, algemeen directeur en oprichter van Informer Boekhoudsoftware, maakte zijn software drie jaar geleden geschikt voor de cloud en ziet nu pas dat ondernemers de overstap echt durven te maken. 'Online is gewoon de toekomst, daar kan niemand onderuit', meent hij.

Review: ALT-N Mdeamon Messaging Server 15

Sinds jaar en dag is Microsoft Exchange dé standaard in zakelijke communicatie. Dat is eigenlijk nergens voor nodig, want er zijn genoeg alternatieven. Wij gingen aan de slag met de Mdeamon Messaging Server van ALT-N.

Gastexpert: door de ogen van een hacker

De voordelen van cybercrime verklaren waarom het zo'n vlucht genomen heeft in de afgelopen tien jaar. De verdiensten zijn voor een hacker vaak reden genoeg om zich in deze online onderwereld te begeven.

Hoe Internet Explorer ten onder ging

Windows 10 is eindelijk gelanceerd, maar het nieuwe besturingssysteem van Microsoft brengt helaas ook een oude, eeuwig voortdurende browserstrijd met zich mee. Opnieuw barst de strijd los. Waar is hij begonnen en waar gaat het nu eigenlijk om?

iDevice-update van Apple

Apple hield in september haar jaarlijkse Apple Event, waarbij er allerlei nieuwe producten onthuld werden. Zo presenteerde het bedrijf de iPhone 6S, 6S Plus en een nieuwe iPad Mini, maar ook de langverwachte iPad Pro. Hoe zien deze devices eruit en welke verbeteringen zien we?

Review: HP Elite X2 1011 G1

We hebben het al vaker geschreven, maar het dubbele gevoel (is het een notebook of een tablet?) wat het concept van een hybride juist zou moeten wegnemen, is echt wel voorbij. Er zijn genoeg hybrides die zichzelf een prima plaats hebben weten te verwerven op, met name, de zakelijke markt. HP drukt mogelijk het grootste stempel op deze markt, zeker als we kijken naar de HP Elite X2.

En verder

In de nieuwe WINMAG Pro kom je natuurlijk nog veel meer tegen. In nummer 4 van 2015 leer je alles over Ethereum, wat de volgende stap in digitale innovatie is. We bekijken hoe je GitHub voor jouw onderneming kunt gebruiken, hoe je je data kunt beveiligen middels acht tips en naar de nieuew producten van Toshiba en Synology. Nieuwsgierig? Neem dan een abonnement op WINMAG Pro, bestel hem online of koop hem in de winkel!

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie