Out now: WINMAG Pro 4.2019

Redactie WINMAG Pro
De vierde WINMAG Pro van 2019 ligt op de deurmat. Security loopt als rode draad door een editie bomvol experts, interviews met marktleiders en achtergronden over vlakken als unified communications, hardware, software, storage, hosting en netwerk. Met trots presenteren wij opnieuw een editie waarmee dienstverleners en IT-beheerders de handvatten toegereikt krijgen waarmee het beste consult te leveren is en problemen in onze continu digitaliserende maatschappij oplosbaar worden.

Het onderstaande is slechts een greep uit de verzameling interviews, reviews en achtergronden die in het magazine te vinden zijn. Geïnteresseerd in technologie, actief dienstverlener, IT-beslisser of prosumer? Navigeer naar deze pagina en ontvang WINMAG Pro zesmaal per jaar. Specifieke edities nabestellen? Dat doe je hier.


Vaarwel ISDN

UC | Interview | Bianca Allery, CMO bij 3CX

Wat communicatie betreft zet 3CX wereldwijd de toon. In 2005 stoorde oprichter Nick Galea zich dusdanig aan de (on)mogelijkheden van ISDN-bellen en koperen verbindingen, dat hij besloot het beter te doen. En beter deed ‘ie het. De software van 3CX bedient vandaag de dag wereldwijd meer dan 250.000 eindgebruikers die niet alleen via VoIP, maar bovendien met video- en chat communiceren. De stop van ISDN in Nederland is wat 3CX betreft slechts een kans. Een mogelijkheid voor zowel dienstverleners als eindgebruikers om een beter, moderner en veiliger alternatief te ontdekken. Wij spreken Bianca Allery, Chief Marketing Officer bij 3CX, om te achterhalen hoe en waarom jij je voordeel kan en zou moeten halen uit de nationale verdwijning van het Integrated Services Digital Network (ISDN).

De architect achter het datacentrum

Storage & hosting | Interview | Joris te Lintelo, Vice President bij maincubes

Het tegengaan van datalekken en het afweren van aanvallen is een dagtaak geworden voor bedrijven. Uiteraard wordt hierbij gekeken naar de nieuwste beveiligingsoplossingen. Omdat de risiconiveaus zijn toegenomen en netwerken complexer zijn geworden, hebben leveranciers, service providers en gebruikers hun tools en aanwezige kennis moeten uitbreiden. Zonder twijfel hebben agility, automatisering en andere technologische vernieuwingen de aanpak veranderd, maar met cyberaanvallen die nog steeds regelmatig de krantenkoppen halen, is het ook duidelijk dat deze ontwikkelingen een averechts effect kunnen hebben. Waar zit de kern van het probleem?

'Cybersecurity valt én staat met de mens'

Security | Interview | Sherrod DeGrippo, Senior Director bij Proofpoint

Het Proofpoint threat research and detection team bestrijdt de meest uiteenlopende gevallen van wereldwijde cybercrime. Weinig betere aanspreekpunten dienen zich aan, willen we een volledige indruk opdoen van het groeiende aantal online dreigingen, en - niet onbelangrijk - de preventie daarvan. Wij spraken Sherrod DeGrippo, senior-director van het Proofpoint threat research team. Dit is haar verhaal.

'Vetrouw nooit, verifieer altijd'

Security | Interview | John Davis, Federal CSO en Vice President van Palo Alto Networks

Gepensioneerd generaal-major van het Amerikaanse leger John Davis is de Vice President en Federal Chief Security Officer van Palo Alto Networks. Davis blikt terug op zijn unieke carrière waarin hij onder andere als generaal-majoor pionierde op gebied van de digitale veiligheid van het Amerikaanse leger. Hij vertelt.

 

De toekomst van zakelijke opslag

Storage & hosting | Events | Synology 2020

Synology organiseerde op 12 september het jaarlijks terugkerende Nederlandse aankondigingsevenement. Voor een dag was storage het toverwoord in de Jaarbeurs, in een dag kregen we te horen wat ’s werelds meest toonaangevende NAS-fabrikant in 2020 voor ogen heeft. De ambities zijn groot, maar minder mogen we eigenlijk niet verwachten van een bedrijf dat elk kwartaal verrast met nieuwe, innovatieve apparatuur en software omtrent netwerk, opslag, surveillance en security.

Middelgrote bedrijven staan voor grote security-uitdagingen

Security | Gastexpert | Danny Jansen, Manager Midden Grootbedrijf bij Dell Technologies

De meerderheid van middelgrote bedrijven heeft concrete plannen om met technologie creatiever en effectiever te gaan ondernemen. Bovenaan de wensenlijst staan wijzigingen in het security-beleid om risico’s beter te kunnen bestrijden. En dat is terecht, vindt manager Midden Grootbedrijf Danny Jansen van Dell Technologies.

Volledige websitehosting 

Storage & hosting | Review | STRATO PowerWeb Basic

Het mag geen verrassing heten, maar online aanwezigheid is noodzakelijk. Niet alleen voor jouw klanten, evengoed voor jezelf. Als dienstverlener, reseller of hobbyist heb je vandaag de dag keuze uit tal van socialmediakanalen en fora voor het berichten en presenteren van jouw informatie en aanbod. Niets is echter te vergelijken met een persoonlijke website: een eigen domein, mailserver en betrouwbare hosting. Via zijn datacentra in Duitsland biedt STRATO tal van oplossingen rondom hosting en storage. Wij testten hostingpakket PowerWeb Basic om te achterhalen of de oplossing volledig en snel van een veilige websitebasis kan voorzien.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie