Panasonic introduceert robuuste Toughbook FZ-L1

Geert van der Klugt
Speciaal voor de mobiele werker ontwierp Panasonic de gloednieuwe Toughbook FZ-L1. De tablet belooft robuust en duurzaam te zijn, zonder op snelheid en gebruiksgemak in te leveren.

Toughbook FZ-L1

Onder andere het 7-inch beeldscherm en de optionele barcodescanner sluiten aan bij werkzaamheden in de logistiek, productie en ICT. En alhoewel een beeldig speeltje, vormt de Toughbook FZ-L1 voor werknemers in de horeca een ideaal apparaat voor realtime bestelling-, voorraad en traceerbeheer.

De tablet weegt slechts 480 gram, maar is robuust genoeg om aan alle zakelijke eisen te voldoen. Het apparaat draait op Qualcomm Snapdragon, wat resulteert in lange termijn Android-support. Randapparatuur is tevens uitgebreid beschikbaar, dus de tablet is te personaliseren naar vrijwel iedere IT beheerder-behoefte. 

What's inside? Onder andere een Qualcomm Snapdragon quad-core 1.1.GHZ CPU, gecombineerd met 16GB Flash- en 2GB RAM-geheugen, wat resulteert in efficiënt energieverbruik en hoog vermogen. Daarnaast zijn de batterijen ‘hot-swappable’, wat betekent dat de gebruiker de batterijen kan vervangen zonder de werkzaamheden stop te zetten.

Alle informatie over de stof- en waterafstotende Toughbook FZ-L1 is te vinden op panasonic.com. Tevens vind je daar de actuele verkrijgbaarheid; het verwachte tarief start rond de € 1200,-. 

afbeelding van Geert van der Klugt

Geert van der Klugt | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Geert