Pixum: zakelijk drukwerk en advies op maat

Geert van der Klugt
Print is de wereld nog (lang) niet uit. Internet groeit gigantisch, maar wie zijn bedrijf aan de buitenwereld wil presenteren, doet er goed aan om verder te kijken dan de digitale wereld. Drukwerk kent een veelvoud van toepassingen, van een sfeervol interieur op de werkvloer tot een persoonlijk (foto)boekgeschenk aan loyale partners en klanten.

Met een combinatie van gebruiksvriendelijke software en kwalitatief drukwerk ervaart Pixum succes onder particulieren en consumenten. Het bedrijf begrijpt echter dat een product op zichzelf niet voldoende is voor een gezonde zakelijke toekomst. Wie een blik op de website en social media werpt, werpt een blik op jarenlange ervaring rondom marketing en communicatie – jarenlange ervaring die Pixum maar al te graag met relaties deelt. Of het nu gaat om het presenteren van een bedrijf of zaken doen op de fotomarkt, Pixum is een aantrekkelijke en betrouwbare zakelijke partner.

Geschenk

Ongeacht de branche waarin een bedrijf zich bevindt, kan het aanbieden van een relatiegeschenk zich veelvoudig uitbetalen. Hangt een klant een prachtig wanddecoratiecadeau aan de muur, dan wordt jouw samenwerking verwezenlijkt. Wil je een succesvolle marketingactie in gang brengen, jouw bedrijf, dienst of product onder de aandacht brengen, dan biedt Pixum een eigen contactpersoon en op maat gesneden advies rondom marketing en communicatie. Ook wanneer je met regelmaat de fotografie verzorgt van partner-of netwerkevenementen, biedt Pixum unieke mogelijkheden voor het verwerken van beelden tot (bijvoorbeeld) onvergetelijke geschenken – begeleiding vanaf ontwerp, via bestelling tot de feedback achteraf.

Bedrijven die zich nadrukkelijk in de fotografie-industrie bevinden, bijvoorbeeld resellers, krijgen een optimale prijs voor de doorverkoop van producten. Ook wanneer een bedrijf met regelmaat communiceert en schrijft voor een doelgroep van fotografieliefhebbers, zijn er interessante commerciële mogelijkheden. Als relatie van Pixum weet je precies waar je staat. Producten zijn voorafgaand aan een druk naar wens in te zien en jouw contactpersoon en het team denken graag mee over verbeterpunten en mogelijkheden, rondom het drukwerk en de presentatie hiervan.

Duurzame relatie

Zoek je kwalitatief drukwerk, zij het als zakelijk geschenk, voor doorverkoop, sponsoring of het opfleuren en personaliseren van een kantoor, of bespreek je graag een marketingactie, dan word je van harte uitgenodigd om contact op te nemen. Pixum bewijst met een gigantische klantenpoel aan (tevreden) particuliere en zakelijke relaties dat eenmalig scoren niet op de agenda staat. Zoals een geschenk aan jouw partners een verhouding verstevigt, biedt Pixum de aandacht die komt kijken bij een duurzame relatie.

Druksucces

Voor unieke partnergeschenken, advies rondom marketing en communicatie, een prachtig kantoorinterieur of een optimale drukwerkprijs? Neem contact op en bekijk de mogelijkheden op www.pixum.nl/business.

afbeelding van Geert van der Klugt

Geert van der Klugt | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Geert