Pleo neemt voormalige IBM-manager aan om groeiplannen in Europa te bevorderen

Redactie WINMAG Pro

Pleo - een van Europa's toonaangevende oplossingen voor bedrijfsuitgaven - kondigt vandaag een nieuwe aanwinst aan voor het senior leadership team: Raymond Hüner. Hüner neemt de rol van SVP Head of Regions op zich en is gevestigd in Amsterdam.

Hüner was voorheen General Manager bij MessageBird, Freshworks, IBM, HP en LinkedIn waar hij uitgebreide ervaring opdeed in het overzien en ontwikkelen van bedrijven vanuit een multidisciplinair perspectief op zakelijke, financiële, HR- en juridische afdelingen. Hüner heeft een bewezen reputatie in het snel opbouwen en opschalen van salesteams, waarbij digitale revolutie en transformatie van bedrijfsmodellen beide belangrijke expertisegebieden zijn.

Arun Mani, Chief Revenue Officer bij Pleo, zegt hierover: “Ik weet dat ik namens het hele Pleo-team spreek als ik zeg dat we ongelooflijk enthousiast zijn over de komst van Raymond. Ondanks de gezonde concurrentie in de markt voor uitgavenbeheer heeft Pleo het product, het merk, het team en de wendbaarheid om de positie als een van de toonaangevende oplossingen voor zakelijke uitgaven in Europa te handhaven. Raymond is de perfecte aanvulling om ons te helpen onze missie om zakelijke betalingen te vereenvoudigen te realiseren, en om onze ambitieuze initiatieven te ondersteunen die onze groei zullen versnellen, ons productportfolio zullen uitbreiden en voortbouwen op ons momentum om nog meer bedrijven in heel Europa te bereiken.”

De nieuwste aanstelling van Pleo komt op een moment van sterke groei voor het bedrijf, dat nu meer dan 25.000 bedrijven in 16 Europese landen ondersteunt. Pleo is een van de toonaangevende FinTech-startups in Europa en bereikte in 2021 de “unicorn” status, toen het 350 miljoen dollar aan Series C-financiering ophaalde.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie