Podcast BrainCreators: de kracht van start-up ecosystemen

Redactie WINMAG Pro

BrainCreators, de specialist in digitale inspectie op basis van AI technologie, kondigt vandaag een nieuwe aflevering aan van zijn podcast serie ‘The automagic podcast’! 

In deze aflevering spreekt Jasper Wognum, medeoprichter en CEO van BrainCreators, met Lars Crama, een onafhankelijk adviseur, investeerder, changemaker en een hands-on strateeg. Lars is betrokken bij verschillende innovatieve ecosystemen waar gevestigde bedrijven, ondernemers, kennisinstellingen en start- en scale-ups samenkomen.

Gedurende de podcast legt Lars uit waar ondernemers op moeten letten als ze op zoek gaan naar investeerders en snel willen groeien. Daarnaast praten Lars en Jasper over de verschillende ecosystemen in Nederland voor start- en scale-ups. Tijdens het gesprek vertelt Lars dat er nog te weinig Nederlandse start-ups doorgroeien naar een scale-up. Het is volgens hem daarom belangrijk dat de verschillende ecosystemen in Nederland meer gaan samenwerken om wereldwijd impact te maken.

Daarnaast vertelt Lars over het Upstream Festival dat hij organiseert in Rotterdam. Tijdens dit festival komen start-ups, scale-ups, investeerders, gedurfde corporates, beleidsmakers en studenten samen om een positieve impact te maken op de wereld.

De podcast kan je beluisteren via: 

Buzzsprout

 

Spotify

Apple

 

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie