Productpremière voor glasvezel - Wi-Fi 6 en Mesh Wi-Fi voor het digitale huis

Redactie WINMAG Pro
Op het internationale industrie-evenement MWC 2022, dat plaatsvindt van 28 februari tot en met 3 maart, presenteert AVM zijn huidige generatie producten voor DSL, kabel en 5G - en een première voor glasvezel.

"The Smart Wi-Fi Experience", AVM's slogan voor MWC dit jaar, vat de voordelen van FRITZ! producten samen: FRITZ!Box-modellen en Mesh-Repeaters brengen snel internet en Wi-Fi met een enorm bereik naar elke aansluiting en elk huis, en maakt hierdoor iedere taak eenvoudiger van entertainment tot thuiswerken.

Dit is ook het geval voor de FRITZ!Box 5590 Fiber, die in première gaat op het MWC: Met zijn SFP-module is het nieuwe glasvezel vlaggenschip geschikt voor alle standaard glasvezelverbindingen in heel Europa en haalt snelheden tot 10 gigabit per seconde, zowel draadloos via Wi-Fi 6 (4 x 4) als via een 2,5-gigabit LAN-poort in het thuisnetwerk.

De FRITZ!Box 6690 Cable, die ook hoge gigabitsnelheden met lage latency biedt, zal ook op het MWC aanwezig zijn. Daarnaast is het nieuwe premium model voor kabelinternet uitgerust met Wi-Fi 6 (4 x 4) en 2,5 Gigabit LAN. Voor DSL is de FRITZ!Box 7590 AX beschikbaar, die met 35b supervectoring en Wi-Fi 6 het maximale uit DSL-netwerken haalt.

Met de FRITZ!Box 4060 presenteert AVM een voor Wi-Fi 6 geschikte tri-band draadloze router die ideaal is voor aansluiting op een glasvezel- of kabelmodem. Naast de krachtige, intelligente Mesh Wi-Fi en een 2,5 gigabit WAN-poort is de draadloze router de eerste in deze productcategorie met geïntegreerde DECT voor het gebruik van Smart Home-apparaten en telefonie.

AVM biedt met de FRITZ!Box 6850 5G een veelzijdige alles-in-één-thuisnetwerkrouter voor gebruik in alle Europese 5G-netwerken - standalone en non-standalone. Met snelle wifi, gigabit LAN en een basisstation voor telefonie en Smart Home biedt het volledig gemak voor 5G- en 3G/4G-internet. Alle modellen beschikken over het hoge niveau van telefonie, Mesh Wi-Fi en Smart Home-functies zoals bekend van een FRITZ!Box.

Ten slotte zijn de FRITZ!Repeater 6000 en FRITZ!Repeater 1200 AX twee intelligente range boosters voor Wi-Fi in het hele huis. Bezoekers kunnen zich op de AVM-stand ook verheugen op een preview van het aanstaande grote FRITZ!OS 7.50 met een groot aantal nieuwe, interessante functies voor alle FRITZ!-producten.

AVM is te vinden op MWC 2022 in hal 7, stand 7G41 en op het virtuele platform mwcbarcelona.com. Meer details over het MWC en hoe u zich kunt aanmelden vindt je op: https://www.mwcbarcelona.com/attend

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie