QNAP kondigt de QSW-IM1200-8C aan voor het implementeren van snelle netwerken in veeleisende industriële omgevingen

Redactie WINMAG Pro
QNAP® Systems, Inc., een toonaangevende innovator op het gebied van computer- en opslagoplossingen, heeft vandaag de QSW-IM1200-8C full 10GbE-switch van industriële kwaliteit uitgebracht. Met Layer 2-beheerfuncties in het gebruiksvriendelijke besturingssysteem QSS en een robuust hardwareontwerp van industriële kwaliteit versnelt de QSW-IM1200-8C de snelle netwerkimplementatie in de veeleisende omgevingen van Industry 4.0, slim transport en slimme steden.

“Met het toenemende belang van slimme industrieën en fabrieksautomatisering introduceert QNAP een gloednieuwe 10GbE Managed Switch Solution voor industriële toepassingen, die gebruikersvriendelijke, snelle netwerkimplementatie in veeleisende omgevingen mogelijk maakt.” aldus Ricky Ho, QNAP Product Manager.

De QSW-IM1200-8C voldoet aan de IP20-normen en maakt gebruik van een ventilatorloos ontwerp en een slim geventileerde constructie voor gebruik bij temperaturen van -30° tot 65° Celsius in verluchte omgevingen of van -30° tot 45° Celsius in besloten ruimten. Met drie redundante gelijkstroomvoedingen en een stroomonderbreker worden de elektrische circuits beschermd tegen mogelijke overspanning, terwijl ze zorgen voor constante werking in fabrieken met constante beweging en in buitenomgevingen met een wisselende netvoedingskwaliteit. Industriële computers (IPC) kunnen worden verbonden met de QSW-IM1200-8C via QNAP 10GbE-netwerkadapters om de prestaties van virtualisatie, bewaking, 3D-printen, gegevensoverdracht van grote bestanden en andere taken te verbeteren die veel bandbreedte vereisen in industriële, snelle netwerkomgevingen.

De QSW-IM1200-8C wordt geleverd met vier 10 GbE SFP+-glasvezelpoorten en acht 10 GbE SFP+/RJ45-combinatiepoorten, en is compatibel met Multi-Gigabit NBASE-T-technologieën ter ondersteuning van vijf netwerksnelheden (10 Gbps, 5 Gbps, 2,5 Gbps, 1 Gbps en 100 Mbps), zodat het gebruik van bestaande Cat 5e- en 6a-kabels hogere netwerksnelheden mogelijk maakt. De QSW-IM1200-8C biedt tevens Layer 2-beheerfuncties (zoals LACP, VLAN, ACL en LLDP) via een gebruikersvriendelijke Web GUI voor een efficiënte regeling van de bandbreedte en een verhoogde netwerkbeveiliging.

Voornaamste specificaties

  • QSW-IM1200-8C: 12 poorten (4 SFP+-poorten en 8 SFP+/RJ45-combinatiepoorten); voldoet met IP20-standaarden; bestand tegen temperaturen van -30° tot 65° Celsius in verluchte omgevingen of van -30° tot 45° Celsius in besloten ruimten; drie redundante gelijkstroomvoedingen van 9 V-54 V en een stroomonderbreker; voldoet aan IEEE 802.3x en IEEE 802.3az; Auto Negotiation; compatibel met 10GbE- en NBASE-T-technologieën voor ondersteuning van vijf netwerksnelheden (10 Gbps, 5 Gbps, 2,5 Gbps, 1 Gbps en 100 Mbps)

Voor meer informatie, en om de volledige QNAP-lijn te bekijken, kunt u terecht op www.qnap.com.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie