Interactief dashboard van Quant Base werkt met abonnementsmodel

Quant Base maakt data inzichtelijk met interactieve dashboards

Marc Boersma
Met de interactieve dashboards van het Nederlandse bedrijf Quant Base maken bedrijven hun bedrijfsdata inzichtelijk zonder dat hier technische kennis voor vereist is.

Het dashboard (Smart Graph) maakt data inzichtelijk voor directeuren en andere beslissers zonder technische kennis. Ze hebben dus niet meer de hulp nodig van een specialist. Volgens Quant Base is het dashboard gemakkelijker en sneller te implementeren dan traditionele dashboards, zoals Qlik. Ook is het mogelijk om andere stakeholders toegang tot (delen van) de interactieve dashboards te geven.

Data analyses

Quant Base is een Nederlands bedrijf dat is opgericht door Bob van Kooten, Vincent Hilgers en Cint Kortmann. De oprichters ontdekten dat eindbeslissers zonder technische kennis vaak moeite hebben met het analyseren van data. Daarom hebben ze  een tool ontwikkeld waarmee gebruikers zonder technische kennis  data analyses kunnen maken. 

Quant Base richt zich in eerste instantie op gebruikers in Nederland en daarna willen ze doorgroeien in Europa en de rest van de wereld. Ze werken hiervoor samen met agenten en partners op het gebied van embedded software, applicaties en producten.

Abonnement

Bedrijven die Quant Base willen gebruiken kunnen een abonnement afsluiten. Voor de implementatie levert de klant de data sets en Quant Base maakt in enkele dagen op locatie of in de cloud het interactieve dashboard. Voor de implementatie rekent Quant Base eenmalige kosten.

afbeelding van Marc Boersma
Door: Marc Boersma

Marc Boersma | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Marc