Rapid Circle versterkt positie door erkenning drie categorieën Microsoft Partner of the Year Awards

Redactie WINMAG Pro
Rapid Circle, de Nederlandse Microsoft cloud-specialist, heeft wederom hoge ogen gegooid bij de uitreiking van de Microsoft Partner of the Year Awards. Het bedrijf wist zich als finalist te plaatsen in maar liefst drie verschillende categorieën op het gebied van Modern Workplace: Apps & Solutions for Teams, Frontline Worker en Endpoint Management. Met de drievoudige plaatsing in de hoogste regionen versterkt Rapid Circle zijn positie als vooraanstaand Microsoft-huis.

Met de Partner of the Year Awards bekroont Microsoft partners die zich het afgelopen jaar hebben onderscheiden in het ontwikkelen en implementeren van op Microsoft gebaseerde oplossingen. Rapid Circle wist zich uit meer dan 4.400 nominaties uit 130 landen in drie categorieën te onderscheiden en als finalist te plaatsen. De cases waarmee Rapid Circle indruk maakte waren allen gericht op het helpen van (eerstelijns) medewerkers in de gezondheidszorg. Zij werden in staat gesteld om met op Microsoft gebaseerde oplossingen de uitdagingen aan te gaan waarmee zij tijdens de pandemie te maken kregen en nog zullen krijgen. 

Opzetten en monitoren vaccinatieprogramma’s

Zo liet Rapid Circle in de categorie Modern Workplace - Apps & Solutions for Teams, zien hoe het in Nederland en Australië het VaxApp-platform bouwde en implementeerde. Met deze oplossing kunnen vaccinatieprogramma’s opgezet en gemonitord worden. Voor eerstelijnsmedewerkers in de zorg zijn de Rapid Circle Cloud Workplace en een interactieve Teams app ontwikkeld waarmee gezondheidszorginstellingen gevisualiseerd worden en medewerkers eenvoudig kunnen zien wie waar werkzaam is. Deze oplossing leverde Rapid Circle een prominente plek op in de categorie Modern Workplace - Frontline Worker.   

Sterk track record

Verder wist Rapid Circle zich als finalist in de categorie Modern Workplace – Endpoint Management te plaatsen met een Digital Research Environment (DRE) waarmee het een cloud-omgeving beschikbaar stelde voor research-organisaties voor grensoverschrijdend onderzoek naar Covid-19. Met de drievoudige plaatsing als finalist bouwt Rapid Circle voort op het sterke track record als Microsoft partner. Zo mocht het zich vorig jaar ook wereldwijd Microsoft Partner of the Year 2020 noemen voor Modern Workplace en Microsoft Teams.

“We zijn trots dat Microsoft wederom onze prestaties en commitment erkent”, zegt Harold Punter, CEO van Rapid Circle. “Onze ambities reiken ver en mede dankzij de overnames van Portiva en Insync Technology eerder dit jaar, verwachten we onze positie in het Microsoft-ecosysteem verder uit te bouwen en versterken.” 

 

 

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie