Razendsnel veilig en betrouwbaar data verzenden met FileCatalyst

Redactie WINMAG Pro
Voor het versneld versturen van gegevens via internet biedt ViaCloud uit Schiphol-Rijk verschillende oplossingen van FileCatalyst. Het gaat om FileCatalyst Direct, FileCatalyst Workflow en FileCatalyst Central.

FileCatalyst biedt ftp-alternatieven waarmee gebruikers bestanden van elke grootte of elk formaat met de volledige lijnsnelheid kunnen verzenden. Dit gaat tot wel honderden keren sneller dan FTP, terwijl er wordt gezorgd voor een veilige en betrouwbare aflevering van bestanden - met omvang tot in de terabytes.

Contentdistributie

FileCatalyst is een softwareplatform dat is ontworpen om File Transfers veilig en betrouwbaar te versnellen en beheren. De datatransfer oplossing van FileCatalyst beperkt de effecten die latency en packet loss hebben op de traditionele methoden voor File Transfer, zoals FTP, HTTP of CIFS. Wereldwijde organisaties gebruiken FileCatalyst om problemen op te lossen met betrekking tot File Transfer, waaronder contentdistributie, het delen van bestanden en externe back-ups.

FileCatalyst is onder andere ingezet voor het op hoge snelheid versturen van opnames tussen Zuid-Korea en de USA tijdens de Olympische Spelen van Rio 2016 en Olympische Winterspelen 2018 in PyeongChang door NBC Olympics,een onderdeel van de NBC Sports Group. In Nederland is FileCatalyst gebruikt door de VPRO bij de opnames van Beagle (2009) voor het verzenden van opnames tussen het zeilschip en de studio.

Fortune 500 bedrijven

FileCatalyst is gevestigd in Ottawa, Canada. Het bedrijf is een pionier op het gebied van managed file-transfers en een Emmy Award-winnende leider in oplossingen voor versnelde File Transfer. FileCatalyst heeft meer dan duizend klanten in de media en entertainment, energie en mijnbouw, gaming en printing, waaronder ook veel Fortune 500-bedrijven en militaire- en overheidsorganisaties.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie