CeBIT krijgt met ingang van dit jaar het karakter van een hip techfestival

Redactie WINMAG Pro is aanwezig op de CeBIT 2018 in Hannover

Marc Boersma
Op donderdag 14 en vrijdag 15 juni is een deel van de WINMAG Pro redactie aanwezig op de CeBIT 2018. Vanaf deze locatie zullen we via social media verslag doen van het techevent in Hannover.

De CeBIT vindt dit jaar plaats van 11 tot en met 15 juni 2018 in Hannover. Het is de eerste keer dat deze beurs in de maand juni plaatsvindt.

Hip techfestival in Hannover

Deutsch Messe, de organisatie achter de CeBIT, richt zich op een jonger publiek en kiest voor een concept waar de campus centraal staat. In de open ruimtes tussen de bekende beurshallen zijn overdekte paviljoens, waar presentaties, workshops en overige festiviteiten zullen plaatsvinden.

Met de nieuwe opzet wil de CeBIT meer aansluiten op de belevingswereld van generatie Y, die geboren is tussen 1982 en 2001. Ze nemen afstand van de opzet van de ouderwetse handelsbeurs en de CeBIT krijgt met ingang van dit jaar het karakter van een hip techfestival.

Verslag vanuit Hannover 

Van WINMAG Pro zullen Bart Arkesteijn, Mitchell Koymans en Marc Boersma op 14 en 15 juni 2018 via Twitter, LinkedIn, Google+ en Facebook verslag doen van de CeBIT. Ook zullen we een flink aantal stands bezoeken, waaronder die van AVM FRITZ! en Shuttle. Na afloop van de beurs zul je een uitgebreider verslag op deze site kunnen lezen.  

afbeelding van Marc Boersma
Door: Marc Boersma

Marc Boersma | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Marc