Professionele outdoor securitycamera

Review: D-Link DCS-4703E Vigilance

Redactie WINMAG Pro
Je beveiliging op orde brengen stopt niet nadat je de deur in het slot hebt gegooid. Goede security buiten de deur is van even groot belang, bijvoorbeeld met behulp van securitycamera’s. D-Link brengt binnen de Vigilance-range een securitycamera uit waarmee elke organisatie uit de voeten kan.

De D-Link DCS- 4703E is een bullet-camera om buiten te plaatsen. De installatie van het systeem is zeer makkelijk en bovendien flexibel, want het apparaat is met een kleine voet praktisch overal te plaatsen en dankzij de stevige behuizing bestand tegen elk weertype. Je verbindt de camera met een enkele netwerkkabel met het bedrijfsnetwerk. PoE wordt standaard meegeleverd, dus verdere aansluitingen zijn niet nodig. Voeding via een AC adapter is mogelijk, maar deze wordt niet meegeleverd.

D-Link DCS-4703E

Sensor

D-Link heeft de camera uitgerust met een gevoelige 3MP CMOS sensor. Dit betekent dat ook in donkere omstandigheden de camera een goed beeld produceert. De camera is voorzien van infrarood LED’s die automatisch reageren wanneer de omstandigheden daar om vragen. De noise reductie zorgt er daarbij voor dat ruis verminderd wordt en kleuren er mooi uitspringen, ook wanneer er geen tot weinig licht is.

24-uurs beveiliging

In de camera bevindt zich een SoC voor de compressie van video. Hier heb je dus helemaal geen omkijken meer naar en het betekent ook dat de camera zeer geschikt is om 24 uur per dag, zeven dagen per week je kantoor in de gaten te houden.

D-ViewCam

Een camera staat natuurlijk niet op zichzelf en moet ook gemanaged worden. Ook daar heeft D-Link aan gedacht, want met de camera bundelt het bedrijf gratis de D-ViewCam applicatie. Hiermee manage je centraal al je securitycamera’s, tot aan 32. Je kunt er automatische surveillances met de camera mee inplannen, maar je kunt de camera ook manueel bedienen.

Zo is het mogelijk in- en uit te zoomen, te pannen of een camera patrouilles te laten doen. Tevens wordt bewegingsdetectie ondersteund.

Overal in de gaten houden

Naast de D-ViewCam-applicatie voor desktops is de applicatie ook beschikbaar voor mobiele devices, zowel voor iOS als Android. Prettig, want kun je de zaak altijd in de gaten houden, waar je ook bent.


D-Link DCS-4703E Vigilance

D-Link DCS-4703E VigilanceLig je in de markt voor een securitycamera, dan kun je eigenlijk niet om de D-Link DCS-4703E heen. De camera is klein van formaat, maar presteert naar behoren. Bovendien is de Vigilance-serie schaalbaar van opzet, dus kun je de security van je bedrijf altijd nog later opschalen met meer camera’s als dat nodig is.

Prijs: € 229,95
Info: dlink.com

D-Link DCS-4703E Vigilance

8 uit 10

 

 

 

 

 

 

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie