Review: Verisure-alarmsysteem met € 400,- korting voor WINMAG Pro-lezers!

Redactie WINMAG Pro
Wie onderdompelt in netwerkbeveiliging, kan nog wel eens vergeten dat de veiligheid van materiële zaken, waaronder zowel netwerkapparaten als devices vallen, evengoed noodzakelijk is. Buiten het feit dat vrijwel elke verzekeringsmaatschappij pandbeveiliging verplicht, is het natuurlijk ook een fijn idee dat medewerkers, devices en on-premise data goed beveiligd zijn. Verisure biedt een zakelijke topoplossing voor algehele pandbeveiliging en wij testten het systeem.

Verisure is marktleider in Nederland en Europa op het gebied van alarmsystemen. De systemen bieden zowel smart features als beveiligingsmogelijkheden van hoge standaard. De smart devices en het omringende systeem zijn dusdanig ontworpen, dat bij de eerste seconden van een poging tot inbraak - nog ruim voordat iemand een pand is binnengekomen – het alarm afgaat.

Beste beveiliging

Waar andere beveiligingsbedrijven werken met magneetcontacten, gebruikt Verisure shocksensoren. Deze detecteren inbraken, nog voor iemand een raam of deur heeft open gekregen. Zodra het alarm is getriggerd, wordt het geverifieerd door de 24/7-meldkamer. In het geval van een geverifieerd alarm, worden de beelden direct via een beveiligde Live View-verbinding met de politie gedeeld. Hierdoor weten zij precies waar ze moeten zijn en wat er aan de hand is. De combinatie van vroegtijdige detectie en een goede verificatieprocedure zorgt ervoor dat het Verisure-alarmsysteem klanten of collega’s continu veilig houdt.

Het systeem is zo te configureren dat opnames uitsluitend plaatsvinden wanneer er beweging gedetecteerd wordt in een bepaald gebied. Zo heb je de mogelijkheid om in te stellen dat de camera pas begint te lopen op het moment dat iemand bijvoorbeeld een serverruimte of magazijn inloopt. Onder Verisure’s totaalaanbod valt bovendien een overvalknop, waarmee er met een letterlijke druk op de knop een noodsignaal naar de politie kan worden gestuurd.


Via deze link ontvangen WINMAG Pro-lezers € 400,- korting en een gratis beveiligingsstudie. Ook ontvang je een gratis optiepakket naar keuze en drie extra sleutels.


Alle Verisure-alarmsystemen worden met een gratis KIWA-certificaat geleverd, wat vergelijkbaar is met een Borg-certificaat. Dat betekent dat je geen extra kosten kwijt bent aan gecertificeerde installaties: Verisureapparatuur is op zichzelf gecertificeerd.

ZeroVision Rookgordijn

Onlangs voegde Verisure de ZeroVision toe aan zijn assortiment. Het model zorgt ervoor dat er bij een geverifieerd alarm dikke rook wordt verspreid in een ruimte naar wens. Door de rook zien inbrekers geen hand voor ogen, waardoor ze geen spullen meer kunnen vinden en een poging tot vluchten lastig wordt. Spullen zullen niet alleen veiliger zijn, criminelen worden bovendien makkelijker opgepakt.

Het unieke aan ZeroVision is dat de alarmmelding altijd door twee meldkameroperators wordt geverifieerd. Alleen zij kunnen de ZeroVision bedienen. Daarnaast zijn de meeste inbrekers professionals. Als zij de preventieborden van Verisure herkennen, zien zij bij voorhand al van de poging af.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie