Rubrik benoemd tot leider in Gartner Magic Quadrant voor Data Center Backup en Recovery Solutions

Redactie WINMAG Pro
Rubrik is door Gartner erkend als leider in het Magic Quadrant voor Data Center Backup and Recovery Solutions voor zijn Cloud Data Management- en Ransomware Recovery-oplossingen.

Het bedrijf wordt ook voor het tweede jaar op rij beschouwd als bedrijf met beste Completeness of Vision. Dit weerspiegelt of het bedrijf de markt begrijpt, innoveert en in staat is zijn visie in de praktijk te brengen.

Rubrik blijft het tempo van innovatie voor de industrie bepalen en kondigde onlangs nieuwe ontwikkelingen aan op het gebied van ransomware recovery, sensitive risk assessment en mass recovery. Het bedrijf heeft momenteel meer dan 1.800 werknemers in 18 landen en ondersteunt meer dan 3.300 klanten over de hele wereld.

"Rubrik is vastberaden om de drie grootste data-uitdagingen van onze klanten aan te pakken: snel herstel van ransomware, automatisering van data-werkzaamheden - waaronder back-up/herstel - en het versnellen van de overgang naar de cloud", zegt Bipul Sinha, mede-oprichter en CEO van Rubrik. "Rubrik maakt operationele veerkracht mogelijk voor ondernemingen over de hele wereld en pioniert met de Zero Trust Data Management-benadering voor iedereen die met data te maken heeft, zodat we kunnen helpen de digitale business van onze klanten veilig te houden."

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie