Samsung Galaxy Fold zeer populair in Azië

Samsung Galaxy Fold zeer populair in Azië

Zsarisse Knol
Samsung was nog maar net gestart met de pre-sale van de Samsung Galaxy Fold, toen het product al uitverkocht was. Er zijn zelfs mensen die meer dan $4,000 voor een enkele telefoon betaalden.

Van Zuid-Korea naar Hong Kong

De grote populariteit van de Galaxy Fold werd snel duidelijk toen het product in de schappen lag. Sommige mensen in Hong Kong besteedden $2,000 aan de geïmporteerde telefoons uit Zuid-Korea. Het is het enige land waar je deze Galaxy Fold al kan halen en de eerste ronde pre-orders was in slechts een paar minuten uitverkocht. 

Plannen veranderen

De Seoul gebaseerde bedrijf heeft zijn originele plannen moeten veranderen voor de Galaxy Fold omdat de vraag naar de telefoon hoger was dan eerder werd verwacht. Het bedrijf zal in de tweede ronde van pre-orders meer toestellen beschikbaar stellen.

Tweede ronde pre-orders

De eerste ronde had een beschikbaarheid van 4.000 toestellen, waarvan 3.000 rechtstreeks verkocht zijn in Samsung winkels en de andere 1.000 toestellen aan de drie grote providers. Je zou denken dat dit aantal niet veel is, maar de Samsung Galaxy Fold kost ongeveer $2,000 in Zuid-Korea.

Samsung verwacht dat er in totaal 1 miljoen Galaxy Folds worden verkocht wanneer het internationaal wordt gelanceerd. Je kan ze pre-orderen op de website van Samsung.

Houd WinMagPro in de gaten voor alle updates over de Samsung Galaxy Fold.