Samsung Galaxy Note 9 beste smartphone van 2018

Ruben den Boer
Als je dacht dat met het einde van het er ook een einde aan alle lijstjes zou komen, heb je het mis. nu.nl blikt namelijk nog steeds terug op vorig jaar, bijvoorbeeld met hun oordeel over de beste smartphone van 2018. Volgens de nieuwssite is dat de Samsung Galaxy Note 9.

Voor hun oordeel keken de redacteurs van nu.nl naar telefoons van minimaal € 400,- en beoordeelde deze op onder meer vernieuwing en prijs-kwaliteit. Daarnaast werd er ook gekeken naar de snelheid van de telefoons zoals gemeten door de benchmarks van AnTutu.

Samsung Galaxy Note 9

Uiteindelijk kwam de Samsung Galaxy Note 9 als winnaar uit de bus. Het nieuwste paradepaardje van Samsung is een echte alleskunner met o.a. een flinke accu, een prachtig display, en een functionele stilus. Het 6,4-inch-amoledscherm word zelfs als een van de mooiste op de markt genoemd.

Hoewel er grote sprongen zijn gemaakt op het gebied van het display en de stilus, gaat Samsung lang niet met alle vernieuwingen mee. Zo beschikt de Not 9 nog steeds over een reguliere koptelefoonaansluiting en zijn er geen inkepingen in het scherm te vinden.

Qua prijs-kwaliteit is de Samsung Galaxy Note 9 een echte uitblinker. De telefoon beschikt over veel functies en nog meer kracht, maar kost toch ‘slechts’ € 799,-. Dat alles maakt de smartphone de beste van 2018 volgens nu.nl.

LEES OOK: Samsung brengt stabiele Android 9-uitgave uit

Andere telefoons

De Samsung Galaxy Note 9 is niet de enige smartphone die in het zonnetje werd gezet. Zo werd de OnePlus 6T genoemd als telefoon met de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit en werden de iPhone XR en Huawei Mate 20 Pro als goede alternatieven genoemd.

afbeelding van Ruben den Boer

Ruben den Boer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Ruben