Samsung introduceert Galaxy Note10

Jordi Smit
Samsung onthulde gisteren de nieuwe Galaxy Note10: een nieuwe lijn Note-toestellen die elegant design combineren met krachtige prestaties en productiviteitstools om het meeste uit elk gebruiksmoment te halen. Geïnspireerd door een generatie die moeiteloos tussen werk en privé schakelt, geeft de Galaxy Note10 gebruikers de vrijheid om te werken zoals ze willen en hun creativiteit optimaal te benutten, altijd en overal.

Doelgericht design

Galaxy Note-gebruikers waarderen de kracht van een geavanceerd ontwerp – niet alleen het uiterlijk van hun apparaat, maar ook vanwege de beleving die het toestel biedt. Elk element van de Galaxy Note10 is ontworpen om strak, dun en zonder onnodige afleiding te zijn, zodat gebruikers hun volledige aandacht kunnen richten op de ideeën, projecten en inhoud die er het meest toe doen.

Scherm Galaxy Note10

Twee formaten: voor het eerst is de Galaxy Note beschikbaar in twee formaten, zodat consumenten de Note kunnen vinden die het beste bij ze past. Het 6,3-inch Cinematic Infinity Display van de Galaxy Note10 is bedoeld voor gebruikers die de voorkeur geven aan een kleiner toestel, maar wel de voordelen van de Note-serie – zoals de krachtige prestaties en de S Pen – willen ervaren. Het 6,8 inch-scherm van de Galaxy Note10+ is het grootste Note-scherm ooit, maar door het slimme design is het toestel nog steeds gemakkelijk vast te houden en te gebruiken.

Handschrift naar tekst

De Galaxy Note10 brengt krachtige nieuwe mogelijkheden naar de herontworpen, uni-body S Pen. Gebruikers kunnen nu notities noteren, hun handschrift direct omzetten in digitale tekst in Samsung Notes, notities aanpassen door handgeschreven notities te verkleinen of vergroten en exporteren naar verschillende formaten, waaronder Microsoft Word. In slechts een paar tikken kunnen samenvattingen van vergaderingen worden opgemaakt en gedeeld; de beste ideeën kunnen snel worden omgezet in bewerkbare documenten.

Prijzen Galaxy Note10

De Galaxy Note10 en Galaxy Note10+ zijn vanaf 23 augustus beschikbaar. De Galaxy Note10 met 8GB RAM / 256GB heeft een verkoopadviesprijs vanaf € 949,-, de Galaxy Note10+ is verkrijgbaar in de versie met 12GB RAM/256GB vanaf € 1.099,- en 12GB RAM/512GB vanaf € 1.199,-. Mensen die de Galaxy Note10 of Galaxy Note10+ vanaf 7 augustus vooruitbestellen, ontvangen € 100,- extra inruilwaarde bovenop de dagwaarde van de smartphone die wordt ingeruild.

afbeelding van Jordi Smit
Door: Jordi Smit

Jordi Smit | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jordi