Samsung S21: ideaal voor gebruikers die niet beperkt willen worden in functionaliteiten

Redactie WINMAG Pro
Ben je op zoek naar een nieuwe mobiele telefoon? De Samsung S21 werd halverwege januari op de markt gebracht en biedt verschillende voordelen ten opzichte van zijn voorgangers.

De komende jaren zullen we bijvoorbeeld steeds meer gebruik maken van AR- en VR-toepassingen. We doen het nu al! Denk bijvoorbeeld aan een app, die je helpt te visualiseren hoe een bepaald meubel in je woonkamer zou staan. Of wat te denken van de mogelijkheid om alvast door je nieuwe woning te lopen, zonder dat deze nog gebouwd is! De mogelijkheden van AR en VR zijn eindeloos. Het vergt een goede smartphone om de apps optimaal te kunnen benutten.

Krachtige processor in de Samsung Galaxy S21

De Samsung S21 bestellen bij Vodafone is het overwegen waard. Het model is uitgevoerd met een verbeterde processor. Dit zorgt ervoor dat je apps moeiteloos laat draaien op de telefoon. Amerikaanse uitvoeringen van het toestel beschikken over een Snapdragon 888 processor. De kans is groot dat je deze processor dit jaar ook in andere toestellen terug zal zien komen. Er wordt veel van verwacht. Europese consumenten gebruiken de Exynos 2100 chipset. Deze is door Samsung zelf ontwikkeld en is eveneens een stuk sneller dan zijn voorganger in de Samsung Galaxy S20 uit 2020.

Langere batterijduur voor de Galaxy S21

Niet alleen beschikt de Samsung Galaxy S21 over een verbeterde processor. Ook is het toestel uitgevoerd met een nieuwe accu. Deze nieuwe accu biedt een langere batterijduur dan de accu in voorgaande modellen. Het is ontzettend vervelend, wanneer je aan het eind van de werkdag al een oplader moet zoeken om je telefoon op te kunnen laden. Je wilt dit pas doen als je de telefoon niet meer nodig hebt!

Overigens is het verstandig om de oplader van je oude toestel nog niet weg te gooien. Samsung levert namelijk niet langer een oplaadkabel bij haar smartphone. Het is in lijn met de trend die Apple vorig jaar inzette bij de introductie van de iPhone 12. Ook dat toestel wordt verkocht zonder oplader.

Mooiere foto’s maken met de Galaxy S21 Ultra

Een derde punt van aandacht is de camera in de Galaxy S21 Ultra. De camera heeft een flinke verbeterslag doorgemaakt ten opzichte van de camera in het vorige model uit de populaire Galaxy S-serie. De camera van het basismodel en Galaxy S21 Plus is merkbaar verbeterd, bij de S21 Ultra is deze bijvoorbeeld voorzien van een Laser AF Sensor.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie