SCOS organiseert Wireshark Training

Jordi Smit
SCOS Software organiseert van 26 november tot en met 30 november 2018 een nieuwe Wireshark Training. Wireshark is onbetwist de populairste netwerk analyse tool met meer dan een miljoen downloads per maand. Deze training is gebaseerd op Wireshark versie V2.

Training SCOS

Een groot gedeelte van de training gaat diep in op de mogelijkheden van Wireshark. Veder zal het beoordelen van zowel normaal als abnormale communicatiepatronen van de TCP/IP toepassing en de meest gangbare applicaties worden bestudeerd, zoals DHCP, DNS, FTP, Telnet, HTTP, POP en SMTP. De nadruk gedurende de training zal sterk liggen op hands-on lab oefeningen en case studies uit de praktijk. Hiermee wordt kennis opgedaan welke direct na de training gebruikt kan worden.

Enige officiële Wireshark Authorized Training Center

SCOS Software is de enige officiële Wireshark Authorized Training Center welke in Europa deze training verzorgt samen met de Wireshark University van Laura Chappell. De training wordt gegeven in Hoofddorp door een Certified Trainer van de Wireshark University USA. In deze training wordt ingegaan op het efficiënt gebruiken van Wireshark en de packet-level TCP/IP communicatie door het bestuderen van zowel het correct als verkeerd gedragen van netwerken.

SCOS-trainers

SCOS-trainers zijn Certified Wireshark University Trainers, lid van FBI InfraGard, het Computer Security Institute, het IEEE en het Cyber Warfare Forum Initiative. Ze spreken regelmatig op regionale, nationale en internationale evenementen op het gebied van netwerken en beveiliging.

afbeelding van Jordi Smit
Door: Jordi Smit

Jordi Smit | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jordi