Security: NETGEAR Arlo Pro

Redactie WINMAG Pro
Geen organisatie kan zonder goede beveiliging. Digitaal natuurlijk, maar ook fysiek. Wij gingen aan de slag met de NETGEAR Arlo Pro.

De Arlo Pro is vooral bedoeld voor in en om het huis en wellicht minder geschikt voor zakelijke omgevingen. Toch zien we wel degelijk heil in deze oplossing voor kleine en middelgrote kantoren.

In de camera’s zijn oplaadbare accu’s bevestigd die oplaadbaar zijn via een USB-aansluiting. Installatie gaat ontzettend gemakkelijk en zonder problemen. De camera’s zijn draadloos wat je de nodige flexibiliteit geeft in het plaatsen. Dat werkt middels twee magnetische mounts die je overal kunt bevestigen. De camera’s plaats je vervolgens op de mount zoals je maar wilt.

Beelden vanaf de camera worden in HD-formaat verstuurd naar de Arlo-app. Bovendien kennen de camera’s een kijkhoek van 130 graden. We hebben deze zowel binnen als buiten getest en we kunnen niet anders zeggen: we zijn zeer onder de indruk. Interessant is dat de camera’s ook voorzien zijn van nachtvisie en de nodige audiofeatures, zoals een ingebouwde sirene.

Met behulp van ingebouwde infraroodsensoren kent de Arlo Pro ook bewegingsdetectie wat goed werkt. Met het flexibele systeem dat zowel overdag als ‘s nachts opnames kan maken, opnames die zeven dagen lang in de cloud bewaard blijven en een handige app die je real time inzicht geeft in het beveiligde object, kun je met de Arlo Pro simpelweg geen miskoop doen.

Prijs: € 339,-
Info: netgear.com

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie