Gestroomlijnd CRM-pakket vanuit de cloud

Software: Act! Premium 19

Redactie WINMAG Pro
Een beetje organisatie kan niet zonder goede CRM-software. Act! is met een lange historie één van de namen die er altijd weer uit springt dankzij de krachtige features gecombineerd met een zeer aantrekkelijke en competitieve prijs.

Met Act! registreer, inventariseer en manage je jouw klantendatabases op een manier die jij wilt. Een van de krachtigste features die Act! altijd van alle andere CRM-pakketten onderscheidde zijn de verregaande aanpassingen die je kan doen aan de interface. Dat is met name prettig wanneer de database op diverse manieren binnen een organisatie gebruikt wordt. Desondanks is de software niet complex. Van het aanmaken van klantgegevens, het toevoegen van een historie en het maken van notities, tot het opzetten van een hele e-mailmarketingcampagne, in Act! Premium 19 is het bijna vanzelfsprekend.

De software is zowel on-premise als via de cloud af te nemen. Bij die laatste optie heb je uiteraard totaal niet meer de zorgen die bij een eigen gehoste installatie wel komt kijken. Bovendien is je database dan altijd en overal toegankelijk, onafhankelijk van plek of device.

Het bijhouden van informatie van klanten en communicatie is één ding, hier resultaten uit halen is weer iets anders. Voor dat laatste heeft Act! een uitgebreide set aan analyse-tools ingebouwd. Zo is de voortgang van medewerkers te visualiseren, maar ook van gehele teams. Ook interessant is dat je als gebruiker vanaf een eerste contact met een (toekomstige) klant aangemoedigd wordt om hier notities over te maken en als vanzelf een proces aanlegt waarbinnen je herinneringen aan klantcontact en follow-ups goed bijhoudt. Dit maakt Act! CRM-software die je significant kans geeft op een gegarandeerde sale.

Prijs: vanaf € 30,- per maand
Info: tendenz.nl

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie